Haydi çocuklar online yaz okuluna

Online Yaz Okulu’m Projesi, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 7 kişilik sanal sınıflarda başlıyor.

Haydi çocuklar online yaz okuluna
Haydi çocuklar online yaz okuluna
GİRİŞ 02.07.2020 14:29 GÜNCELLEME 02.07.2020 14:29

Server Gençlik ve Server Genç Hanımlar tarafından Türkiye’nin 81 ilindeki gönüllüler tarafından ücretsiz olarak hayata geçirilen proje, çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Hem eğlenip hem de öğrenerek çocukların en güzel şekilde vakit geçirmesi amacıyla hazırlanan organizasyon 6 Temmuz Pazartesi başlayıp 24 Temmuz Cuma günü sona eriyor.

“Eğlenerek Öğreniyorum” sloganıyla yola çıkan proje ile 8-13 yaş arası çocukların varoluş gayesini kavramalarını sağlamayı tamamlayıcı eğitim ve etkinliklerle kişisel, sosyal ve karakter gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanıyor.

Kur'an-ı Kerim, Güzel Ahlak, Yaşayan Kılavuz, Yaşam Becerileri, Dijital Ahlak, Sağlıklı Yaşam, 1 İcat 1 Mucit, Fikir Önderleri derslerinin yanı sıra eğlenceli etkinlik ve yarışmaların da yer aldığı içerikler, hafta içi her gün 10.00 - 13.00 saatleri arasında 3 ders olarak uygulanacak.

“Yaz Okulu’m” projesiyle ilgili tüm süreç, otomasyon üzerinden açılan kişisel sayfadan takip edilebilecek.

Projeye katılmak isteyenlerin www.yazokulum.org adresindeki başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.

Kayıtların 3 Temmuz Cuma gününe kadar devam edeceği programda, 7’şer kişilik gruplar belirlenecek ve her grubun başında bir eğitimci olacak.

Projeye katılmaya hak kazanan ve otomasyon üzerinde bireysel takip sayfası açılan çocuklar, derslere katılım ve başarı durumlarına göre puan kazanacak.

Asıl ödüllerin ebeveynler tarafından verilmesinin benimsendiği yarışmada, Proje Paydaşı Kulüpler de kendi illerinden katılımcılara hediye verebilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor