AÖF yaz okulu başvurusu ne zaman bu dönem var mı? Anadolu Üniversitesi açıkladı

AÖF bahar dönemi online final sınavı 24 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşiyor. Mezun olma ihtimali olan adaylar yaz okulu açılıp açılmayacağını araştırıyor. Peki AÖF yaz okulu ne zaman başlayacak? İşte Anadolu Üniversitesinin yaptığı AÖF yaz okulu açıklaması…

AÖF yaz okulu başvurusu ne zaman bu dönem var mı? Anadolu Üniversitesi açıkladı
AÖF yaz okulu başvurusu ne zaman bu dönem var mı? Anadolu Üniversitesi açıkladı
GİRİŞ 06.07.2020 17:16 GÜNCELLEME 06.07.2020 17:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Pandemi sebebiyle AÖF bahar dönemi sınavları online olarak gerçekleştiriliyor. 8 Temmuz’da sona erecek sınavların ardından mezun olmak isteyen ve başarılı olamadıkları dersleri vermek isteyen adaylar  yaz okulu araştırması yapmaya şimdiden başladı.. Yaz okulu tarihlerini merak eden adaylar için Anadolu Üniversitesinden beklenen açıklama geldi. Peki bu dönem yaz okulu açılacak mı? AÖF üç ders sınavı olacak mı? İşte Anadolu Üniversitesinin yaptığı yaz okulu açıklaması…

AÖF YAZ OKULU AÇILACAK MI?

Anadolu Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada ilgili kurulların tavsiyeleri, öğrenci görüş ve önerileri doğrultusunda mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin herhangi bir hak kaybına uğramaması için senato kararı ile 2019-2020 eğitim öğretim döneminde İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde üç ders sınavının uygulanması kararı alındığı açıklandı. Açıklamanın devamında İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde 2019-2020 öğretim döneminde  “Yaz okulu açılmayacaktır” ifadesine yer verildi.

Açıktan üniversite eğitimi alan öğrenciler bu konuya istinaden sosyal medya üzerinden AÖF yaz okulunun bu dönem olmaması ile ilgili tepkilerini dile getirdi. Hal böyle olunca AÖF yaz okulu kayıtları tekrar gündeme geldi. Konuyla ilgili Anadolu Üniversitesi bir açıklama yapmadı.

 

AÖF ÜÇ DERS SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi üç ders sınavları online olarak gerçekleştirilecek. Üç Ders Sınavı internet tabanlı ortamlarda 22-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Üç Ders Sınavı’na giriş koşulları sağlayan öğrenciler öğrenci otomasyonu üzerinden bilgilendirilecek.

AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

AÖF bahar dönemi final sınavları 8 Temmuz’da sona erecek. Sınavın tamamlanmasının ardından AÖF final sınavı sonuçlarının bir hafta içinde açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandığında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR 5
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Akademik takvim insanlar kendilerini, palanlarını ona göre yapsınlar diye hazırlanır. Son anda yok ondan vazgeçtik eski sisteme döndük diye karar mı çıkar! Yaz okulunun iptali ile bir yıl daha uzadı eğitim öğretimim ve ona yönelik gelecek planlarım..
    Cevapla
  • hataylı 3 yıl önce Şikayet Et
    yaz okulu bu pandemi döneminde güzel olur
    Cevapla
  • sude 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımız bizlere güzel haber verecektir.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım ve TBBM bu konuya duyarsız kalmayacaktır. Öğrencileri sevindirecek haber tez zaman da çıkacaktır. Saygılar
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Akademik Takvime göre plan yapmayacağımızı anladım teşekkürler. Keşke biraz onurunuz olsada DGS paralarınıda verseniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir