AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı! AUZEF final sınavı sorgulama ekranı:

AUZEF 2019-2020 Bahar dönemi online final sınavları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sınavı 10-20 Temmuz tarihleri arasında online olarak düzenlenmişti. Sınava katılan adaylar AUZEF final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyordu. İşte AUZEF final sınavı sonuçları sorgulama ekranı

AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı!  AUZEF final sınavı sorgulama ekranı:
AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı! AUZEF final sınavı sorgulama ekranı:
GİRİŞ 23.07.2020 14:30 GÜNCELLEME 23.07.2020 14:30

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim fakültesi bahar dönemi final sınavları 10 Temmuz-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Binlerce adaylar AUZEF final sınavı sonuçları için İstanbul Üniversitesinden  yapılacak açıklamayı bekliyordu. Bahar dönemi online bitirme sınavı sonuçları açıklandı.   Adaylar AUZEF sonuç adresinden kullanıcı adı ve şifreleriyle final sonuçlarına ulaşabilecek.İşte AUZEF dönem sonu sınavı sorgulama ekranı...

 

AUZEF FİNAL SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI!

AUZEF final sınavı sonuçları için İstanbul Üniversitesi ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi sitesinden açıklandı. Sonuçları öğrenmek isteyenler https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak veya aşağıda bulunan adres üzerinden  görüntüleyebilir. İşte AUZEF'ten yapılan sınav sonuçları açıklaması;

"Değerli Öğrencilerimiz, 

2019-2020 Bahar Dönemi Çevrimiçi (Online) Bitirme (Final) Sınav sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarınızı http://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile görüntüleyebilirsiniz."

AUZEF FİNAL SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

AUZEF DERS GEÇME NOTU NASIL HESAPLANIR?

Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki tüm derslerde, bir ders için Ham Başarı Puanı hesaplanırken yarıyıl-yıl içi etkinliklerin etkisi en fazla %40, yarıyıl-yıl sonu sınavının etkisi ise en az %60 ağırlık katsayısı alınarak ortalama puan hesaplanır. 

.Uzaktan öğretim programlarında, Ders Ham Başarı Puanı hesaplanırken derse devam ile ilgili durum, yarıyıl/yıl içi etkinlik puanına %20 ağırlık katsayısı ile etki eder. Sadece bir ara sınavın yapıldığı uzaktan öğretim programlarında yarıyıl/yıl içi etkinliklerin puanı hesaplanırken derse devam durumunun etkisi %20; ara sınavın etkisi %80’dir. 

AUZEF MEZUNİYET ŞARTLARI 

 Kayıtlı olduğu ön lisans programında en az 120 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO’su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın ön lisans diploması verilir.

Kayıtlı olduğu lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO’su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans diploması verilir.

Lisans programının ilk dört yarıyılından en az 120 AKTS kredilik ders alarak başarılı olan ve AGNO’su 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler programdan kaydını sildirmek koşuluyla ön lisans diploması alabilirler.

Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar ve bu durumları sadece not durum belgesinde (transkript) belirtilir. Ancak FF notu olan veya disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile onur öğrencisi veya yüksek onur öğrencisi sayılmazlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim