KPSS cevap anahtarı: Genel Kültür-Genel Yetenek Eğitim Bilimleri Alan Bilgisi soru ve cevapları

ÖSYM KPSS lisans sınavı cevap anahtarlarını erişime açtı. Sınava katılan adaylar 6 Eylül ve 12-13 Eylül tarihlerinde gerçekleşen KPSS Genel Kültür- Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ve KPSS Alan Bilgisi soru ve cevaplarını ÖSYM AİS üzerinden T.C kimlik numarası ve şifresiyle görüntüleyebilecek. İşte 2020 KPSS lisans sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı...

KPSS cevap anahtarı: Genel Kültür-Genel Yetenek Eğitim Bilimleri Alan Bilgisi soru ve cevapları
KPSS cevap anahtarı: Genel Kültür-Genel Yetenek Eğitim Bilimleri Alan Bilgisi soru ve cevapları
GİRİŞ 14.09.2020 16:12 GÜNCELLEME 14.09.2020 16:12

Devlet kadrolarında çalışmak isteyen üniversite mezunu adaylar 2 haftadır yapılan KPSS oturumlarına katılıyor. KPSS lisans sınavlarını tamamlayan adaylar ÖSYM tarafından erişime açılacak  KPSS soru ve cevaplarının açıklanmasını bekliyor. ÖSYM Başkanı Halis Aygün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi soru ve cevap anahtarlarının aynı anda erişime açılacağını duyurdu.ÖSYM KPSS lisans soru ve cevaplarını öğrencilerin erişimine açtı. İşte 2020 KPSS lisans sınavı cevap anahtarı görüntüleme ÖSYM AİS!

 

2020 KPSS LİSANS SINAVI CEVAP KİTAPÇIKLARI AÇIKLANDI!

12 - 13 Eylül 2020 tarihlerinde uygulanan 2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi Testlerinin (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik)  Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için % 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 14 Eylül 2020 tarihinde saat 14.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

 

2020 KPSS GENEL KÜLTÜR GENEL YETENEK CEVAP ANAHTARI

2020 KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ CEVAP ANAHTARI 

Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum Cevap Anahtarı

Kamu Yönetimi

Uluslararası İlişkiler

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum Cevap Anahtarı

Hukuk

İktisat

Maliye

Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum Cevap Anahtarı

İşletme

Muhasebe

İstatistik

2020 KPSS LİSANS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ÖSYM’nin yayımladığı kılavuza göre KPSS lisans sınav sonuçları 22 Ekim 2020 Perşembe günü açıklanacak.Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. KPSS lisans sonuçları için sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine  gönderilmeyecek. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...