Milli Eğitim Bakanı'ndan uzaktan eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin daima yanında olarak öğretmenlere de en büyük desteği veren anne ve babalara teşekkür mesajı yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı'ndan uzaktan eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı'ndan uzaktan eğitim açıklaması
GİRİŞ 30.09.2020 10:36 GÜNCELLEME 30.09.2020 10:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim ve EBA üzerinden eğitimlerine devam eden öğrenciler için Bakan Selçuk, velilere destekleri için teşekkür etti.

TEŞEKKÜR MESAJI

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Selçuk, "İyi ki anneler var.
Çocukların uzaktan eğitim sürecinde öğretmenlerimizin en büyük destekçisi oldular. Uyum içinde yakın takipteler. Emeğiniz için özellikle teşekkür ederim. 
Bu teşekkürü hak eden çok sayıda babanın olduğunu da biliyorum. 
Hepinize sonsuz teşekkürler." diye konuştu.

Tokat'ta görevi başında bulunan öğretmenlerle video konferans yöntemiyle görüşen Selçuk, "Tokat'ta görev yapan meslektaşlarımla görüştüm. Her birinin ayrı başarı hikâyesi var. "Ziya Hoca’m, sizinle biz yürümeyiz, koşarız." diyen sevgili öğretmenlerimiz.... Siz böyle dedikçe hep birlikte omuzlarız, her türlü zorluğu. Buna yürekten inanıyorum." dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    uzaktan eğitim kesinlikle çözüm değil yüzde 30 gibi çok düşük bir verimi var oda öğrencinin algı ve ilgisi iyiyse bazı evlerde 3-4 öğrenci var hele onlarda sıfır biran önce tedbir alınıp yüz yüze eğitime başlanılmalı dünyanın çoğunda eğitim yüz yüze bizde dersaneler açık ama okullar kapalı
    Cevapla
  • Özer 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğumu daha yeni birinci sınıfa yazdırdım müdür bey sınıf sıraları dolapları değişecek dedi okul aile birliği hesap nosunu elime tutuşturdu bağış dedi yok dedim olduğu kadar atarsin sonuçta sizin evlatlarinizin sağlığı ve başarısı dedi yahu kardeşim zaten zor geçinen biriyim 3 çocuk var ikisi okuyor ev kira birini halletsem biri kalıyor birde bunlara çare bulun
    Cevapla
  • Altaylar 3 yıl önce Şikayet Et
    SMA hastası çocuklara devlet yardım ediyor mu acaba. Sosyal medyada yardım isteyen anneler çıkıyor, bunlar doğru mu değil mi
    Cevapla
  • Öğretmenim 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
  • Rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bunları söylerken biraz da ayağımız yere bassa? Hep iyimser fakat altı boş cümleler. Özlük haklarında iyileşme sıfır, okul yöneticileri padişah edasıyla öğretmeni ezip egosunu tatmin etme derdinde, uzaktan eğitim altyapı olanakları yetersiz ama hep süperiz, hep iyiyiz. Bu işte bir yanlışlık var sanki. Not: Öğretmen veya yakını değilim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!