MEB Ekim ayı seminer programı: Online öğretmen semineri giriş ekranı 2020!

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerini artırmak amacıyla yapılacak Ekim ayı öğretmen semineri takvimi MEB Bakanlığı tarafından açıklandı. Düzenlenecek online seminerlere 20 bin öğretmen online olarak katılacak. Alanında uzman akademisyenler öğretmenlerin kişisel ve eğitici yönlerine katkıda bulunacak. İşte öğretmen semineri online giriş ekranı!

MEB Ekim ayı seminer programı: Online öğretmen semineri giriş ekranı 2020!
MEB Ekim ayı seminer programı: Online öğretmen semineri giriş ekranı 2020!
GİRİŞ 15.10.2020 11:25 GÜNCELLEME 15.10.2020 11:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 2020 yılı Ekim ayı online seminer takvimini duyurdu.  Okullarda görev alan yönetici, öğretmenlerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, teknolojik gelişmelere açık olmasını sağlamak ve üst kademelerde verilecek görevlerle ilgili öğretmenlerin hazır olmasını sağlamak amacıyla Ekim ayı seminerleri düzenlenecek. Online seminerlerde  "Pandemi Sürecinin Pedagojik Yansımaları", "Uzaktan da Öğretebiliriz", "Kuşaklar Arası İletişim", "Scientix Projesinin Tanıtılması ve Stem Eğitimi", "Ölçme ve Değerlendirme" konuları ele alınacak. Peki Ekim ayı öğretmen seminerine giriş nasıl yapılacak? İşte online öğretmen semineri giriş sayfası…

EKİM AYI ONLİNE SEMİNERLER NE ZAMAN YAPILACAK?

Alanında uzman kişilerin konuk olacağı öğretmen seminerleri 14 Ekim itibariyle başladı.  Online seminerler 4 Kasım 2020 tarihine kadar devam edecek. Aşağıda bulunan program üzerinden detaylı tarihlere ve online seminer giriş ekranına ulaşabilirsiniz.

ÖĞRETMEN EKİM AYI ONLİNE SEMİNER GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

YORUMLAR 1
  • Canan Serbest 3 yıl önce Şikayet Et
    16 20 kasım 2020 seminerleri online olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi