IFS Türkiye geleceğin uzmanlarını yetiştiriyor!

IFS Türkiye 2018 yılından beri Yeditepe Üniversitesi ile sürdürdüğü işbirliğine bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Bu işbirliği kapsamında Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Lojistik Yönetimi bölümü öğrencilerine bir dönem boyunca ERP ve IFS Applications eğitimi verecek.

IFS Türkiye geleceğin uzmanlarını yetiştiriyor!
IFS Türkiye geleceğin uzmanlarını yetiştiriyor!
GİRİŞ 28.10.2020 20:29 GÜNCELLEME 28.10.2020 20:29

Tedarik Zinciri Bilgi Sistemleri dersi kapsamında verilecek olan eğitimi IFS Türkiye Kurumsal Kaynak Planlaması danışmanlarından Özgecan Oğuz yürütecek. Bu eğitim ile birlikte öğrenciler, akademik bilgilerine ek olarak iş dünyasındaki uygulamaları da en iyi şekliyle öğrenmiş olacaklar.

Zamanın ruhuna uygun olarak online eğitimler

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Prof. Dr. Erkut Akkartal’ın öncülüğünde başlatılan program 8 Ekim – 17 Aralık tarihleri arasında sürecek. Program kapsamında Özgecan Oğuz’un bir dönem boyunca vereceği eğitimler tamamen online ortamda yapılacak. IFS Applications genel kullanımının, envanter malzeme yönetiminin, satın alma ve satış modüllerinin öğretileceği derslere 50’den fazla öğrenci katılıyor.

Bu işbirliği ile ilgili Prof. Dr. Erkut Akkartal “Dünyada çok önemli projelere imza atarak sektörü domine eden IFS ile olan ortaklığımız ışığında öğrencilerimiz, konusunda en az bir paket program ve modül kullanan mezunlar olarak iş hayatına atılacak. Bu bağlamda öğrencilere bir dersten daha fazlasını sunan IFS’in, mezunlarımız ile, yurt içi ve globalde daha hızlı güçleneceğine eminim. Ülkemizin, bilişim alanlarında gittikçe daha fazla ihtiyaç duyduğu gençlerin yetişmesine verdiği bu destek ile IFS’e teşekkür ediyorum.” diyor.  

Bu proje beş yıldır Yeditepe Üniversitesi’nde eğitim veren IFS Türkiye’nin en çok önem verdiği çalışmalardan birisi. Konuyla ilgili IFS Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Göksel Sanbay, “IFS Türkiye olarak, ülkemizden çıkan şirketlerin global arenadaki rakipleriyle rekabet edebilmesi için üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye devam ediyoruz.” diyor ve ekliyor “Bunun en önemli ayaklarından birinin de iyi eğitimli kadroların oluşturulmasından geçtiğine inanıyoruz. Akademilerin çalışmalarına katkıda bulunarak süreçleri iyileştirmek ve bilgi birikimimizi aktarmak için önümüzdeki yıllarda da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü