AÖF güz dönemi final sınav takvimi! Anadolu Üniversitesi sınav tarihleri değişecek mi?

AÖF güz dönemi final sınavı ne zaman? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler için dönem sonu sınavlarının 16-17 Ocak tarihinde gerçekleştirileceği yayımlanan takvim ile duyuruldu. İktisat ve İşletme öğrencileri sınavların online mı yüz yüze mi yapılacağını araştırıyor. Peki AÖF dönem sonu sınavları internetten mi olacak? İşte sınavlarla ilgili son gelişme!

AÖF güz dönemi final sınav takvimi! Anadolu Üniversitesi sınav tarihleri değişecek mi?
AÖF güz dönemi final sınav takvimi! Anadolu Üniversitesi sınav tarihleri değişecek mi?
GİRİŞ 07.01.2021 09:07 GÜNCELLEME 07.01.2021 09:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AÖF final sınav tarihinin yaklaşmasıyla birlikte gözler Anadolu Üniversitesinden yapılacak açıklamaya kilitlendi. Salgın sebebiyle 2020-2021 eğitim yılı  güz dönemi ara sınavları online olarak gerçekleştirildi. Resmi internet sitesinde paylaşılan sınav takvimine göre final sınavları 16-17 Ocak tarihlerinde yapılacak. Sınavların online olarak internet üzerinden gerçekleştirilmesini bekleyen öğrenciler gelişmeleri yakından takip ediyor. Daha önce internet üzerinden yapılan online sınavlarda öğrencilerin uzaktan yapılan sınavları tamamlayabilmeleri için  için daha uzun süre verilmişti. 2 grup şekilde yapılan ara sınavların ilk bölümü 12,13,14 Aralık, ikinci bölümü ise 19,20, 21 Aralık tarihlerinde yapıldı. Peki AÖF güz dönemi final sınavları online mı yapılacak? İşte bekleyen öğrenciler için açıklanan takvim!

 

 

AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi anadolu.edu.tr adresinden paylaştığı sınav takviminde İktisat ve İşletme Fakültesi güz dönemi final sınavları için 16-17 Ocak 2021 tarihini verdi. İşte detaylı sınav takvimi;

 

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı:   16 - 17 Ocak 2021

Bahar Dönemi Ara Sınavı:               10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı:    29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı:                            08 Ağustos 2021

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI ONLİNE MI YAPILACAK?

Salgın hastalık sebebiyle Anadolu Üniversitesi, güz dönemi ara sınavlarının online olarak gerçekleştirilmesi kararı alınmıştı. Ocak ayı içerisinde düzenlenecek final sınavlarıyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken sınavların online olarak tamamlanması bekleniyor. Online olarak düzenlenen ara sınavlarda öğrencilere sorumlu oldukları her dersten 30 soru yöneltilmiş ve bu soruların cevaplanması için 40 süre verildi. Çoktan seçmeli soruların yanında lisans sınavlarında açık uçlu sorularda soruldu.

AÖF FİNAL SINAVI SORUMLU OLUNAN KONULAR BELLİ OLDU!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dönem sonu sınavlarında önlisans ve lisans öğrencilerinin sorumlu olduğu konular belli oldu. Sizde aşağıda bulunan adres üzerinden direkt olarak sorumlu olduğunuz konuları görüntüleyebilirsiniz.

AÖF FİNAL SINAVI SORUMLU OLUNAN KONULAR İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖF HARF NOTU DERS GEÇME SİSTEMİ NASIL?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz.CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez. Öğrencinin genel not ortalaması 2,00’ın altında ise; öğrenci, Genel Not Ortalamasını 2,00’ın altına düştüğü dönemden itibaren bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir. FF ise Başarısız Harf Notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir. İşte harflerin not olarak karşılığı;

YORUMLAR 1
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    demeyin ya bende 81-82 sinde zannediyordum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?