Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yeri öğrenme! 2021 E-devlet sözlü sınav yerleri açıklandı mı?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri öğretmen adayları tarafından araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın duyurduğu atama takvimine göre sözlü sınav yerleri bugün açıklanacak. Sorgulama işlemleri e-devlet üzerinden T.C kimlik numarası ve şifresiyle yapılacak. Peki sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat yeri sorgulama ekranı!

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yeri öğrenme! 2021 E-devlet sözlü sınav yerleri açıklandı mı?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yeri öğrenme! 2021 E-devlet sözlü sınav yerleri açıklandı mı?
GİRİŞ 03.05.2021 12:21 GÜNCELLEME 03.05.2021 12:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MEB 2021 yılında 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağını duyurmuştu. Binlerce öğretmen başvurusunu tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre öğretmen adayları 17 Mayıs-6 Haziran 2021 tarihleri arasında sözlü sınavlara katılacak. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinde adayların sınava katılacakları adresler belli olacak. Sözlü sınav sonuçlarına göre başarılı olan adaylar için atama tercihleri yapılacak. 3 Mayıs tarihinin olması sebebiyle sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı? sorusu merak konusu oldu. İşte E-devlet sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav yeri sorgulama ekranı!

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri Açıklandı Mı?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri henüz açıklanmadı. Atama takvimine göre sözleşmeli öğretmenlik sınav yerleri 3 Mayıs 2021 tarihinde açıklanacak. Sözlü sınavlar 17 Mayıs-6 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek. Sözlü mülakat yerlerinin gün içerisinde saat 17.00’a kadar adayların erişimine açılması bekleniyor.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Sözlü sınav yerleri e-devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreyle öğrenilebilecek. Sözlü sınavların sonuçları ise 7 Temmuz tarihinde açıklanacak. İşte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen 2021 atama takvimi;

Sözlü sınavların yapılması 17 Mayıs-6 Haziran 2021

Sözlü sınav sonuçlarının ilanı 7 Temmuz 2021

Sözlü sınav sonuçlarına itirazların alınması 12-16 Temmuz 2021

Sözlü sınav itirazlarının sonuçlandırılması 2 Ağustos 2021

Atama tercihlerinin alınması 01-06 Eylül 2021

Atama sonuçlarının duyurulması 8 Eylül 2021

Hangi Branştan Ne Kadar Alım Yapılacak?

YORUMLAR 1
  • Sabır 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulkede egitim kalitesinin dusuk olmasinin en buyuk sebebi 4 yillik egtimde stajin yetersiz ve kalitesiz olmasi en az 2 sene ogretmenler okullarda uygulamali staj almaları gerekiyor, diger sebebide KPSS adam mezun oluyor ogretmen, ama meslegini icra edemiyor. Ve stresli bir kpss maratonu basliyor. Zaten univ sinavi kisinin gencligini elinden aliyor birde kpss ogretmeni meslekten sogutuyor yada kendi gibi yaris atı yetistirmeye calisiyor. Sınav olmali olmali da bu kisinin hayatina mal olmamalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı