YÖK, son dakika kararını değiştirdi! Yüz yüze eğitimde sürpriz gelişme...

Son dakika haberi: Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversite öğrencilerini ilgilendiren kritik kararı duyurdu. Üniversitelerdeki yaz okullarında gelecek yıldan itibaren yüz yüze, bu yaz döneminde ise uzaktan öğretim yapılabileceği bildirildi.

YÖK, son dakika kararını değiştirdi! Yüz yüze eğitimde sürpriz gelişme...
YÖK, son dakika kararını değiştirdi! Yüz yüze eğitimde sürpriz gelişme...
GİRİŞ 13.07.2021 14:12 GÜNCELLEME 13.07.2021 14:40
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Yükseköğretim Yürütme Kurulu, 7 Temmuz 2021 tarihli toplantısında  üniversitelerdeki yaz okulu eğitimini ele aldı ve yaz okullarında uzaktan öğretim  yöntemlerinin uygulanmaması yönünde karar verdi.

Ancak üniversitelerin yaz öğretimi akademik takvimini belirlemesi ve bazı üniversitelerin de yaz öğretimi eğitimlerini başlatması üzerine bugün  toplanan Yükseköğretim Yürütme Kurulunda alınan yeni karar, üniversitelere yazı ile bildirildi. 

YÖK'ün "Yaz Öğretimi Eğitimleri" konulu yazısına göre,  üniversitelerdeki yaz okullarında uzaktan öğretim yapılamayacağına yönelik daha önceden alınan karar "bu seneye mahsus olmak üzere" uygulanmayacak.

Karar, 2021-2022 akademik yılından itibaren geçerli olacak. Bu  kapsamda, üniversitelerde bu yaz döneminde yaz okullarında uzaktan öğretim yapılabilecek.

YORUMLAR 52
  • üniversteli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu mevzuyu lastik gibi çekiştirmeye gerek yok.Vaka sayısı inşallah düşerde aşılanmalarda önemli bir yol katederizde toplumca bağışıklık kazanırızda ozaman yüz yüze olsun.Lakin yaz okulunda bu pek mümkün olmayacak maske mesafe olsada çeşitli varyantlar söz konusu bu yaz inşallah toplumca bağışıklık kazanır bu meseleyi hallederizde ozaman Güz dönemi yüz yüze olsun bizde öğrenci olarak isteriz ama şuan çok hızlı bulaş var.Aşı olmayanlarda artık lütfen olsun.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    YÜZYÜZE Yakın TEMAS diyorsun. ONLİNE eğitimde fırsat eşitliği her zaman
    Cevapla
  • k.orenli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene ne pahasına olursa olsun eğitim yüz yüze olması lazım.
    Cevapla
  • hadim 2 yıl önce Şikayet Et
    osym emeğimizi koruyormuş her seferinde bi problemlere sebep oldu bunlar. DGS Sınavında soruları fotoğrafı çekilmiş ben hiç basın açıklaması duymadım bunlardan birde emeklerimiz bunlara emanetmiş
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    YÖK ve ÖSYM farklı birimler
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedikodu
    Cevapla
  • kerim cabbar 2 yıl önce Şikayet Et
    ONLİNE sınav yapılan dönemlerde yök orta öğretim başarı puanını (üniversiteye girişte DGS VEYA YKS,LYS..)için etkisibni minimize etmesi gerekir yoksa büyük bir yanlışlık yapılmış olur.büyük adaletsizlik söz konusu olur.vicdan sahibi insanlar için bu durum söz konusu....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme