Eğitim için kritik toplantı! Başkan Erdoğan tarihi duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Şûrası’nın bu yıl 1-3 Aralık tarihleri arasında toplanacağını açıkladı.

Eğitim için kritik toplantı! Başkan Erdoğan tarihi duyurdu
Eğitim için kritik toplantı! Başkan Erdoğan tarihi duyurdu
GİRİŞ 14.09.2021 22:28 GÜNCELLEME 14.09.2021 22:28
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Erdoğan, ''Eğitim alanında Türkiye için yeni ufuklar açacağına inandığım Millî Eğitim Şûrası’nı bu yıl 1-3 Aralık tarihleri arasında toplama kararı aldık. Millî Eğitim Şûrası’nın şimdiden tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 47
  • Adem sönmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Her işin başı eğitim.. Birinci ders Allah i tanıma..
    Cevapla
  • DeBana 2 yıl önce Şikayet Et
    1-Malum sendikayı 2-cumhurbaşkanının talimatı olmadan, ona şirin görünmek için karar alanları Durdurun. Gerisi kendiliğinden çözülecek emin olun.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kitaplar bedava ama yardımcı kitaplara yönlendiriliyor öğrenciler o da çok pahalı devletin verdiği kitaplar bi ise yaramıyorsa niye dağıtılıyor
    Cevapla
  • DeBana 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm sistem sınav başarısı üzerine kurulu. Ama müfredat ve ders kitapları sınava yönelik değil. Bu yüzden kaynak kitap ve kurs merkezleri var.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için EYT lerin sorununu çözün.
    Cevapla
  • muhittin 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok kökten yenilik yapılması gerekir. Okuyan çocuğu okutacaksın, kafa almıyorsa, zorla ders çalışmaya gidiyorsa, böyle insanları zanaata vereceksin. Meslek liseleri yerine meslek ortaokulu olması gerekir, çıraklık bu yaşlarda olur, akabinde meslek lisesine, oradan kalfa olarak mezun olup, devlet destekli atölye açabilmelidir. Yetişmiş ara eleman bulmak zor. Herkes üniversite okumak istiyor. mezun olduktan sonra sudan çıkmış balık gibi oluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırşehir'de akraba belediyeciliği halkı isyan ettirdi! Çeşme çamur aktı...
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü