Bakan Özer açıkladı: Diyarbakır'da 21 sınıf karantinaya alındı

Diyarbakır'a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Sadece 21 sınıfımızda vaka veya yakın temaslı ile yüz yüze eğitime ara vermiş bulunmaktayız" dedi.

Bakan Özer açıkladı: Diyarbakır'da 21 sınıf karantinaya alındı
Bakan Özer açıkladı: Diyarbakır'da 21 sınıf karantinaya alındı
GİRİŞ 15.09.2021 11:30 GÜNCELLEME 15.09.2021 11:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'a sabah saatlerinde gelen ve valilik binasına geçen Milli Eğitim Bakanı Özer, Vali Münir Karaloğlu tarafından karşılandı.

Bakan Özer, burada yaptığı açıklamada, Diyarbakır’da 19 bin derslik bulunduğu dile getirip, "Sadece 21 sınıfımızda bir vaka veya yakın temaslı nedeniyle yüz yüze eğitime ara vermiş bulunmaktayız. 19 bin sayısıyla 21'i karşılaştırdığımızda, süreç oldukça kontrollü bir şekilde devam etmektedir. Bu sene okullarımızı yüz yüze eğitime devam ettirme iradesinden dolayı Covid vakası nedeniyle yüz yüze eğitime ara veren tüm sınıflarımızda ilk kez canlı sınıf uygulaması gerçekleşmektedir. Bu sınıflarımızda ihtiyaç duyan öğrencilerimize de valilikler kanallarıyla ücretsiz bir şekilde tabletler ulaştırılmaktadır" diye konuştu. 

Açıklamanın ardından İl Değerlendirme Toplantısı'na geçildi.  

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Sarıçam 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben öğretmenim ve 750 öğrencimiz var , hiçbir sınıfımız karantinaya girmedi. Çocuklarımızı daha fazla eve kapatamayız. Yüz yüze eğitimin yerini hiçbir şey tutmuyor. Herkes sıkı tedbirini alsın, okullar açık kalsın.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw kardeşim dönsenize uzaktan eğitim e, 1 yıl daha olsa kimse cahil kalmaz, bu çocuklar virüsü eve getirince dedesi ebesi ölüyor, amcam vefat etti virüsten ,
    Cevapla
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef doğru değil , Diyarbakır'da yaşayan ve karantina da olan bir öğretmen olarak yaziyorum
    Cevapla
  • Seda 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek sorum var.Acaba çocuklara PCR testi yapılıyor mu?Cevap Hayır.Baska sorum yok.
    Cevapla
  • hsn 2 yıl önce Şikayet Et
    matematiksel olarak yüz yüze eğitimin devam etmesi çok zor. 30-40 kişilik sınıflarda elbette virüslü-temaslı öğrenci olabiliyor. milli eğitim ilkokul 1-2-3'leri en fazla onar kişilik sınıflarda yüz yüze yapmalı, diğerleri uzaktan olmalı. iki yıldır yetişen nesil çok geri kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler