Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü müjdeyi verdi: Hazırlıkları tamamladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Erdoğan, öğretmenlerin haklarını güvence altına alacak Öğretmen Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü müjdeyi verdi: Hazırlıkları tamamladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü müjdeyi verdi: Hazırlıkları tamamladık
GİRİŞ 24.11.2021 12:08 GÜNCELLEME 24.11.2021 12:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 81 ilden gelen öğretmenlerle bir araya geldi. Erdoğan, burada yaptığı konuşmanın bir bölümünü Twitter hesabından paylaşarak, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Erdoğan, mesajında, "Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak bir Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıkları tamamladık. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, görevi başında şehit olan ve ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın reisimiz.Allah razı olsun.Bu kanunla inşallah tayin isteyemeyen ve uzun yıllar ayrı ayrı yerlerde çalışan eşler tayin isteme halkını alıp aile bütünlüğünün parçalanmasına engel olunacak.Ve bu sözleşmeli öğretmenler diğer öğretmenlerde olduğu gibi kadro hakkı verilip sosyal haklarını alacak.İnşallah bu dönemin sonuna kanun çıkarda annesinden yada babasında ayrı kalan çocuklar ve anne babalar bu sıkıntıdan kurtulur.Çok ama çok maduriyet var.Ancak yaşayan bilir.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah için şu idam yasasını çıkar artık. Vatana ihanet, Gasp, taciz, tecavüz ve hırsızlık yapanlar biraz gözleri korksun...
    Cevapla
  • ben 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sayın reisim
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin geleceğini teslim edeceğimiz öğretmenlere özlük hakları dahil her türlü destek verilmeli amaaaaaa, öğretmenlik mesleğine başka üniversite ve öncelikli başka mesleklere giremediği için mecburiyetten seçenlerden oluşmamalı. Ben öğretmenlik mesleğini birinci tercihim olarak seve seve yapmak istiyorum diyenlerden, tıp,mühendislik fakülteleri gibi yüksek puan alanlardan seçilmeliki,geleceğimizin teminatı çocuklarımız kaliteli eğitim ve öğretim alsın, dünya çapında ilim,bilim adamı yetişsin.
    Cevapla
  • Capla hama 2 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş o
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız