Son dakika haberi! Bakan Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması: Ara vermeyeceğiz

Yarıyıl tatilinin süresi ve yüz yüze eğitimle ilgili yeni açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Özer, "Artan vakalar nedeniyle tüm okullarda yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz" dedi.

GİRİŞ 03.02.2022 16:36 GÜNCELLEME 03.02.2022 16:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin merakla beklediği soruya açıklık getirdi. Vaka sayılarındaki artış devam ederken, yarıyıl tatilinin uzayıp uzamayacağı merak ediliyordu.

Bakan Özer, "Omicron ve vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 

Bakan Özer'in açıklamasıyla okulların yeniden zil çalacağı tarih de netleşmiş oldu. Öğrenciler 7 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA AÇIKLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin öğretmenin atama töreninde yaptığı açıklamada, "Yüz yüze eğitim konusundaki net duruşumuzun milletimiz tarafından da büyük bir takdirle karşılandığını görüyoruz. İnşallah eğitim-öğretim senemizin ikinci dönemini de kesintisiz bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

2 ŞUBAT KORONAVİRÜS TABLOSU

Türkiye'de son 24 saatte 457 bin 885 Kovid-19 testi yapıldı, 110 bin 682 kişinin testi pozitif çıktı, 217 kişi hayatını kaybetti.

MEB'den yeni sınav düzenlemesi! Artık 4.5 milyon öğrenci sınavlara elektronik olarak katılacak!MEB'den yeni sınav düzenlemesi! Artık 4.5 milyon öğrenci sınavlara elektronik olarak katılacak!

Bakan Özer lise ve üniversite mezunlarına müjdeyi verdi! İstihdam garantili yeni projeBakan Özer lise ve üniversite mezunlarına müjdeyi verdi! İstihdam garantili yeni proje

YORUMLAR 35
  • Dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversitelerde özellikle sözel bölümlerde online eğitim olmasında hem sağlık hemde ekonomik yönden faydası olacağı kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Mehmet Naim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir eğitimci olarak yüzlerce kere teşekkürler Bakanım! Dik ve yüz yüze eğitime devam kararlılığınızdan dolayı da binlerce kere teşekkürler Kıymetli bakanım! Gerçekten kutluyor ve dua ediyoruz... Durmak yok eğitime devam... On line eğitime hayır yüz yüze devama evet kaybedecek hiç bir gencimiz yok
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    son nefer(öğrenci, öğretmen) kalana kadar eğitime devam..... ölüm une eğitim bakanlığı....
    Cevapla
  • Ccc 2 yıl önce Şikayet Et
    Kapat diyen yok ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmakta olmuyo artık Havalar soğuk kar kapıda vakalar yüksek Öğretmenler öksüren çocuğu okula göndermeyin diyo Ders saatleri azaltılabilir Ders sayisi azaltılabilir Tatil bir hafta daha uzatılarak ara tatil iptal edilebilir
    Cevapla
  • ferhat 2 yıl önce Şikayet Et
    yooo takmış bir kere senin dediğin şeyler insanlık için gerekli,ama kimin umurundasın ki.Çocuk okuldan getiriyor hastalığı eve sonra bütün ev hasta 2 hafta oldu hala iyileşemedik tam iyileşiriz tekrar okuldan getirir se kısır döngü olacak. aslında yazmak bile gereksiz herkes bir yol tutturmuş gidiyor.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    aynı şekilde devam bakanım
    Cevapla
  • erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    okullar üzerinden bu konunun yürümesi can sıkıcı ama bu aRTIK CİDDİ değil diyip milleti iyice boş vermesine neden oluyorsunuz eskisi gibi güçlü değilse neden ölüm sayısı artıyor baştakiiler biraz açıklamalarına dikkat etsinler okullar ve öğretmenler üzerinden bu konuyu yürütmeyi bırakalı m
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    bak avrupaya dünyaya anlarsınız yoksa kafanız basmıyor bizim kaç katımız vaka var maske bile kaldırıldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
Time dergisinden Filistin kapağı!