Bakan Özer, müfredata yeni eklenen dersi açıkladı

Kadıköy Atatürk Fen Lisesi'nde Erhan Afyoncu Kütüphanesi'nin açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Özer, Kültür Tarihi dersinin müfredata ekleneceğini duyurdu.

GİRİŞ 05.08.2022 12:35 GÜNCELLEME 06.08.2022 10:30
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kültür Tarihi dersinin müfredata ekleneceğini duyurdu. 

Okullar ne zaman açılacak? MEB’den yeni eğitim dönemi öncesi önemli değişiklik!Okullar ne zaman açılacak? MEB’den yeni eğitim dönemi öncesi önemli değişiklik!

Bu kararı ilk defa açıkladığını belirten Özer, "Kültür Tarihi ile ilgili bir ders çalışmamız var. Yeni bir müfredat oluşturma çalışmamız var" dedi. 

"HAZIRLIKLAR BİTMEK ÜZERE"

Hazırlıkların bitmek üzere olduğunu kaydeden Özer, "Eğitimleri tamamladıktan sonra müfredatımıza inşallah Kültür Tarihi dersimizi kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • doğruları konuşan 1 yıl önce Şikayet Et
    bir de o eksikti. Matematik saatlerini yükselteceğimize bir palavra dersi daha geldi.
    Cevapla
  • KADİR öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Haftada 30 saat matematik YAPSAN da Matematik HAYAT olgusunu bilmeyen öğrenciye 2 x 3 ogretemezsin. Matematik SEÇMELİ olsa çooook daha iyi olur
    Cevapla
  • Müjdeler Yurduma 1 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdu lillaaaahhh ! 20 yıl içine, Eğitim sistemimizin tek eksiği tesbit edilip giderildi. ŞahlanArtıkTürkiyem !
    Cevapla
  • Duyarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli Tarih ve Milli Kültür çok çok önemli. İnşallah ehil öğretmenler tarafından verilir. Ancak İlkokulda günlük sabah 4+ öğlen 2= 6 ders saati ve normal öğretimden vaz geçilmeli. Günlük 5 ders saati ve tek öğün eğitime geçilmeli. Boş öğün velinin isteğine bırakılmalı. Taşımalı eğitimde İlkokullarda yeni düzenlemeler yapılmalı. 12 yıllık zorunlu eğitimde Üretim, istihdam açısından, çırak, kalfa ve usta gibi ara vasıflı eleman yetiştirilmesine önem verilmelidir. Köylerde genç nüfus kalmadığı için Tarım ve hayvancılık durma noktasına gelmiştir.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    ELEŞTİRİ ??!! ATATÜRK : "Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri tahsilin hududu ne olursa olsun, en evvel, her şeyden evvel Türkiye'nin istikbaline, kendi benliğine, millî an’anelerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir." Çocuklarımıza Yunanistan’ın "MEGALİ İDEA'sını, İsrailin VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR ve Vatikan'ın "21nci yüzyıl Anadolunun ve Ortadoğunun Hristiyanlaştırılması yüzyılı olacak !?" açıklamalarındaki tehlikeleri anlatamassak işte böyle “yukardan at aşağıdan sıvı/katı çıksın niteliğinde BORU gibi gençlik”yetişir..
    Cevapla
  • hümmet çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    O derse ben girmeliyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü