Son dakika: KPSS sonuçları açıklandı

ÖSYM'den gelen son dakika haberine göre; 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları açıklandı.

GİRİŞ 21.10.2022 12:45 GÜNCELLEME 21.10.2022 13:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaz aylarında yapılan ilk oturumun ardından iptal edilen KPSS sınavı tekrar edilmişti. ÖSYM'den gelen son dakika haberine göre KPSS sınavının sonuçları açıklandı.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, "2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları açıklandı." denildi.

KPSS lisans, ÖABT ve alan bilgisi sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden sorgulanabiliyor.

KPSS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?
Adaylar, KPSS sonuçlarını T.C. kimlik numaralarını ve şifrelerini kullanarak; ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden öğrenebilir.

Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

KPSS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Anne olarak ve de sınava giren çocuğu olarak yabu sınav istemini kaldırın yada bu kadar mezun verip insanları ailece perişan etmeyin bizleredr yazık maddi manevi her kes perişan benim çocuğum geçişini gündüzüne kattı çalıştı sonuç hüsran bu gençlere yazık değilmi bunların umutları psikolojileri ne olacak lütfen insanları bu kadar dünyaya bağlayıp yormayın Sayın yetkililer
    Cevapla
  • çocuk gelişimciler 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuk gelişimciler olarak okul öncesi öğretmenliğine seçimlerde geliyorken 10 bin kişinin üzerinde alım bekliyoruz. artık bizi görün. en önemli alanları okuyanları artık bekletmeyin. milyonlarca öğrenci var 10-20 bin kişi bile atayamıyor musunuz? okul öncesine
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden ana başlığa kpss lisans diye yazmıyorsunuz bunu gören akrabalar telefon yağmuruna tutuyor :(
    Cevapla
  • Atanmak istiyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    10 bin edebiyatçı alınır umarım 8 senedir atamayı bekliyorum yere artık duyun sesimizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız