Öğretmenlere sevginizi Darüşşafaka Cemiyeti'nin öğretmenler günü sertifikalarıyla gösterin

Öğretmenine olan sevgisini anlamlı bir hediye ile taçlandırmak isteyenlere, 159 yıllık köklü tarihiyle Türkiye'nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti özel sertifikalar sunuyor.

Öğretmenlere sevginizi Darüşşafaka Cemiyeti'nin öğretmenler günü sertifikalarıyla gösterin
Öğretmenlere sevginizi Darüşşafaka Cemiyeti'nin öğretmenler günü sertifikalarıyla gösterin
GİRİŞ 15.11.2022 11:11 GÜNCELLEME 15.11.2022 11:11

Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın Öğretmenler Günü sertifikalarıyla hem öğretmenlerinizi mutlu edebilir hem de bir çocuğun geleceğinin eğitimle aydınlanmasına katkıda bulunabilirsiniz.

DARÜŞŞAFAKA'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL SERTİFİKA

Kurulduğu günden bu yana “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, nitelikli eğitim fırsatı sunan Darüşşafaka Cemiyeti, öğretmenlerin kalplerinde unutulmaz bir hatıra bırakırken öğrencilerin eğitimlerine de katkı sağlıyor. 
Öğretmenlerinizin ve öğretmen gibi kıymet verdiklerinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Darüşşafaka Cemiyeti’nin basılı, elektronik ve sesli olmak üzere üç farklı seçenek ve tasarımda hazırladığı bağış sertifikalarıyla kutlayarak, onlara anlamlı bir hediye verebilir; annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocukların nitelikli eğitimlerine katkıda bulunabilirsiniz.
Siz de “Öğretmenler Günü Bağış Sertifikaları”nı tercih ederek “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuna güç katabilir, bağışçı olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşayabilirsiniz.

Darüşşafaka’nın Öğretmenler Günü Bağış Sertifikalarına https://www.darussafaka.org/bagis?c=ozel-gun-bagislari adresinden ulaşabilirsiniz.

DARÜŞŞAFAKA HAKKINDA

Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından biri olan Darüşşafaka Cemiyeti; annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ve yetenekli öğrencilere kaliteli eğitim olanağı tanıyarak onların yaşamlarını değiştiriyor. “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla 1863 yılından bu yana çalışan Cemiyet, bugüne kadar binlerce çocuğun Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda çağdaş koşullarda okumasını ve yükseköğrenimleri esnasında burs almasını sağladı.

Tarihi boyunca ülkenin gelişiminin bireylerin gelişmesine paralel olacağı ilkesiyle hareket eden ve “eğitimle değişen yaşamlar” misyonunu benimseyen Cemiyet, 10 yaşında ailelerinden emanet aldığı çocukların; Atatürk ilkelerine bağlı, yaşam boyu öğrenen, araştıran, sorgulayan, çağdaş, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu bireyler olarak yetişmesini sağlıyor. 


Bugün Türkiye’nin dört bir yanından sınavla belirlenen 1000’e yakın öğrenci, İstanbul Maslak’taki Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda 8 yıl boyunca tam burslu ve yatılı okuyor. Yabancı dil ağırlıklı kaliteli bir eğitim sürecinden geçen öğrenciler, sosyal ve kültürel anlamda da tam donanımlı bireyler olarak yetişiyor.


2015 yılında Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından Özel Danışmanlık Statüsü’ne layık görülen Darüşşafaka Cemiyeti, yine Birleşmiş Milletler’in en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan UN Global Compact üyesidir. 2013 yılında kurumsal yönetim derecelendirme çalışması yaptırarak yönetiminin şeffaflığını, hesap verebilirliğini ve sürdürülebilirliğini belgeleyen ilk sivil toplum kuruluşu olan Darüşşafaka Cemiyeti, 2018 yılında notunu 9,50'ye, 2019’da 9.54’e, 2020’de 9,66’ya, 2021 yılında ise 9,74’e yükseltmiştir.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!