Gençlerle buluşan Başkan Erdoğan müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından Konya Millet Bahçesi'nde düzenlenen Gençlik Buluşması'na katıldı. Öğrenim kredilerinde artış olup olmayacağına yönelik soruyu yanıtlayan Erdoğan müjdeyi verdi.

Gençlerle buluşan Başkan Erdoğan müjdeyi verdi
Gençlerle buluşan Başkan Erdoğan müjdeyi verdi
GİRİŞ 27.11.2022 21:47 GÜNCELLEME 27.11.2022 21:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığınca Konya Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte gençlerle bir araya geldi, soruları yanıtladı.

Bir genç, öğrenim kredisi borçlarının faizlerinin silinmesinden ötürü Erdoğan'a teşekkürlerini sundu. Borcunun faizinin silinmesiyle Erdoğan ile buluşmanın aynı güne denk gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren genç, borcunun silindiğine dair belgeyi Erdoğan'a imzalattı.



ÖĞRENİM KREDİLERİNDE ARTIŞ YOLDA

Öğrenim kredilerinde bir artış olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlik ve Spor Bakanımız, heyeti ile çalışmaları yapıyorlar ve bu çalışmaları yaptıktan sonra lisans, yüksek lisans, doktora bütün bunların ücretlerini belirleyip onaya bana getirecekler. Ondan sonra da açıklamayı yapacağız." diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvan barınağı talimatı belediyelere verilmesini bekliyoruz
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençler Batum'da yarı fiyatına iPhone kuyruğunda, yada bir arabayı onlara 3 kat fiyatla sattığınızdan haberdar tabi bunu yaparken S class Merso bindiğinizin farkında.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Maliyede ödenmeyen eski kyk borclarin faizleri ne yazık ki silinmemis. Gecmis tüm borclarin faizleri silinecek diyorlardı. Faizleri sil8necek diye af yapılandırmalar ödenmedi. Başta soyleselerdi bu şekilde millet ödemeye devam ederdi. Ödenmediği için yapilandirmalar bozuldu. Ana paraya Simdi yeniden yüksek faiz binmiş durumda. Maliye bakanlığının bu konuya el atmasi lazim.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    EYT müjde bekliyor.
    Cevapla
  • kanka44 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis sağlık teknikeri veteriner teknikeri radyoloji teknikeri vs. 3600 ek gösterge aldı, nedense elektrik elektronik vs. teknikerler ise 2800 ek gösterge de kaldı yeniden düzenlensin ek gösterge olayı reis duy sesimizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!