Bakan Özer: Öğretmenler için 'afet' seminerleri başlattık

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 'afet ve kriz yönetimi' ve 'afet sonrası ruh sağlığı' konularında bilgilendirilmesi için Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden seminer başlatıldığını açıkladı.

Bakan Özer: Öğretmenler için 'afet' seminerleri başlattık
Bakan Özer: Öğretmenler için 'afet' seminerleri başlattık
GİRİŞ 01.03.2023 17:03 GÜNCELLEME 01.03.2023 17:03

Bakan Özer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Deprem Sonrası 'Psikososyal Destek Eylem Planı'nı hazırlayarak uygulamaya aldık. Ülke genelinde görev yapan yaklaşık 1,2 milyon öğretmenimizin 'afet ve kriz yönetimi' ve 'afet sonrası ruh sağlığı' gibi konularda bilgilendirilmesi için ÖBA üzerinden seminer programları başlattık" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti