LGS tarihi belli oldu: Bakan Özer duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın 4 Haziran 2023'te gerçekleştirileceğini bildirdi.

GİRİŞ 12.03.2023 10:06 GÜNCELLEME 12.03.2023 10:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son Dakika: Bakan Özer, yaptığı açıklamada, "LGS kapsamındaki merkezi sınavı, 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremler sonrası alınan karar gereği, 2023 LGS'de 8. sınıfın ikinci dönem konularından soru yer almayacağını anımsatan Bakan Özer, Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun yarın "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklanacağını belirtti.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Göksem 1 yıl önce Şikayet Et
    Adıyaman da oturuyoruz lütfen buradaki çocuklara bir kolaylık sağlayın bir deprem de eğitim konusunda yaşamasınlar....
    Cevapla
  • Adıyaman dan Zeynel 1 yıl önce Şikayet Et
    Adıyaman da ikamet ediyoruz.Allah rızası için deprem bölgesinde bulunan öğrenciler için bir çalışma başlatıldı.Ne kurs merkezi ne okul ne kırtasiye var bu çocuklara bu haksızlığı yapmayın... lütfen haber 7 sizden haberleştirmenizi istiyoruz.Şehir yok oldu piskolojimiz yok oldu gece uyku yok her şeyimiz yok oldu....birde siz darbe vurmayın
    Cevapla
  • Eda 1 yıl önce Şikayet Et
    Lgs sınavı deprem bölgelerindeki çocuklara yapılmamalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak