Bakan Özer: 5 bin personel alımı yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Özer: "Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin personel alımı yapacağız."

GİRİŞ 16.03.2023 09:59 GÜNCELLEME 16.03.2023 10:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bakan Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin personel alımı yapacağız. İstihdam edeceğimiz personelleri öncelikli olarak afet bölgesindeki illerde görevlendireceğiz. Hayırlı olsun." ifadesine yer verdi.

Personel istihdamı kapsamında merkez teşkilatına 250 büro personeli, 4 avukat, taşra teşkilatına 4 bin büro personeli, 100 mühendis, 125 diyetisyen, 500 hemşire, 21 avukat olmak üzere toplam 5 bin sözleşmeli personel alınacak.

Personel istihdamına ilişkin takvim ve başvuru koşulları ilerleyen günlerde ilan edilecek.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • Remziye 1 yıl önce Şikayet Et
    Mülakat olurmuki?
    Cevapla
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen atamaları ne zaman
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen ataması ne oldu
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenler ne oldu üç sınava girdi yeni sınav tarihi açıklandı atama yok sınava çalışmadık atama yok yeni gelecek hükümete mi bıraktınız
    Cevapla
  • Yasmin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekliyoruz belki bişey çıkar diye galiba atama yapmayacaklar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım