Bakan Özer: 15 Mayıs'ta okullar tatil olacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimler dolayısıyla, 15 Mayıs Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Bakan Özer,"Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız" dedi.

GİRİŞ 07.05.2023 11:29 GÜNCELLEME 07.05.2023 12:55
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Türkiye, 14 Mayıs'ta 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gidiyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız" dedi.

"İLK TURDA KAZANACAĞIZ"

24 TV'nın canlı yayınında gündemi değerlendiren Bakan Özer, seçimin ilk turda bitmesi veya ikinci tura kalma ihtimaliyle ilgili soru üzerine, hiçbir sıkıntı olmadan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısıyla seçimin birinci turda neticeleneceğini belirtti.

AK Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı olan Özer, Batı medyasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve seçimlere yönelik ifadelerine ilişkin soru üzerine, Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını ve kendi hikayesini yazan bir ülke olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin, Batı'nın menfaatlerini değil, kendi menfaatlerine sahip çıkmaya başladığı için rakip olduğunu vurgulan Özer, "Onlar ne derse desin milletin iradesi sandıkta tecelli edecek ve millet hiçbir zaman yanlış karar vermez" ifadesini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 32
  • Vatan 11 ay önce Şikayet Et
    Seçimli muhataplığı olan, diğer memurlarında idari izinli olması gerekir
    Cevapla
  • Öğretmen 11 ay önce Şikayet Et
    Doğru bir karar. Lakin okulların kapanma tarihini öteleseniz çok iyi olacak. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle konularımız geri kaldı. Haziran sonuna kadar uzatilmasi çok güzel olur.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Seçimler okullarda yapılıyor ya hani sevgili yorumcular. Dolayısıyla öğretmen dinlensin diye değil bu tatil. Okullar temizlensin eğitime hazır hale gelsin diye. Hiç seçim akşamı okulların durumunu gördünüz mü?
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allah ın izniyle reis yüzde 55 kazanacağı kesin bizim rakibimiz yok
    Cevapla
  • miroglu 11 ay önce Şikayet Et
    zaferler AK Parti ve Cumhur ittifakı ile olacaktır inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak