Son dakika: KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

Son dakika: Kamu Personel Seçme Sınavı Yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.

GİRİŞ 26.07.2023 15:48 GÜNCELLEME 26.07.2023 16:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kamu Personel Seçme Sınavı Yerleştirme (KPSS) sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KPSS 2023/1 tercih sonuçları ÖSYM tarafından duyuruldu. ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklar.

KPSS 2023/1 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

KPSS 2023/1 tercih sonuçları ÖSYM tarafından yapılan duyuru ile açıklandı. Yapılan duyuruda, "6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2023/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına, 26 Temmuz 2023 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecektir. Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur." ifadelerine yer verildi.

ATAMA İŞLEMİ

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklar.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacak.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • BAYBURTSEVDALISI 9 ay önce Şikayet Et
    Gecensenekpssbin sınavına girdim genelyetenegin sınavın puanı hesaplanması genelkülturunkini hesapladılar yaşımız gectidiyemi hesaplanması bu kpss yi kaldırın gerekirim gendi sinavlarıninyapsin
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ilahiyatta da mülakatı kaldırın yılların emeği 10 dakikalık bir komisyonun vicdanına bırakılması çok acımasızca
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ilahiyatta neden mulakat var bunuda kaldirin devlet her yerde eşit olmalı bir tarafi yaparken diyer taraı goz ardi yapmamali
    Cevapla
  • Mühendislik 9 ay önce Şikayet Et
    88 puanla açıkta kaldik
    Cevapla
  • alp 9 ay önce Şikayet Et
    sifir cekenlerin sayisi kac?)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...