Anadolu Üniversitesi açıköğretim kayıtları başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri başladı.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim kayıtları başladı
Anadolu Üniversitesi açıköğretim kayıtları başladı
GİRİŞ 23.08.2023 21:16 GÜNCELLEME 23.08.2023 21:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karabük AÖF Bürosu tarafından yapılan açıklamada, “2023-2024 Öğretim yılı İkinci Üniversite internet başvuru ve kayıt işlemleri 21 Ağustos Pazartesi günü başlayıp 16 Ekim Pazartesi günü sona erecek. İkinci Üniversite öğrencileri, öğrencilik işlemlerinin tamamını online olarak gerçekleştirebileceği gibi 81 ilde bulunan Açıköğretim Fakültesi Bürolarında da destek alabiliyor. Öğrenciler, sınavlarına 81 ildeki 110 sınav merkezinden birinde ya da 42 ülkedeki istediğiniz bir sınav merkezinde girebiliyor” denildi.

Ayrıca programla ilgili, “Kariyerinde yükselmek, ilgi duyduğu bölümde okumak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için Anadolu Üniversitesi açık ve uzaktan eğitimde 40 yılı aşan tecrübesi öğrencilere kültürel miras ve turizm yönetiminden aşçılığa, Felsefeden Havacılık Yönetimine kadar 39 ön lisans ve 21 lisans programı programında okuma fırsatı sunuyor” ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • SINAVYERİ UZAKLIĞI 7 ay önce Şikayet Et
    Lisansın tüm derslerinin dörtte üçünden fazlasını geçmeme rağmen, sınav yerlerini evimden anormal çok uzak yerlere vermelerinden dolayı sabrım yetmedi tükendim ve kaydımı sildirip ön lisans diploması aldım. Hobi amaçlı okuyan on binlerce kişi de bu nedenle ilk fırsatta kaydını sildirmişler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi