Başkan Yıldırım duyurdu: Ümraniyeli gençler 7 bin liralarına kavuştu

Ümraniye Belediyesi, ilçede ikamet eden ve bu yıl ilk kez üniversiteyi kazanan 2 bin 997 öğrenciye 7 bin liralık eğitim desteğinde bulundu.

GİRİŞ 12.12.2023 14:24 GÜNCELLEME 12.12.2023 14:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ümraniye Belediyesi, ilçede ikamet eden ve bu yıl ilk kez üniversiteyi kazanan 2 bin 997 öğrenciye 7 bin liralık eğitim desteğinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eğitim desteği için başvurular internet sitesi üzerinden yapıldı.

Üniversite sınavını kazanıp kaydını yaptıran ve ikametgahı Ümraniye'de bulunanlar arasından incelemeler sonucu 2 bin 997 öğrenci eğitim desteği almaya hak kazandı.

Başvurularda adayların, devlet üniversitesi veya yüzde yüz burslu vakıf üniversitesi kazanmaları, lisans programlarında örgün öğretime yerleşmeleri şartı arandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu yıl ilk kez üniversiteli olan öğrencilere 7 bin lira eğitim desteğinde bulunduklarını kaydetti.

Toplam 20 milyon 979 bin lira desteğin öğrencilerin banka hesaplarına yatırıldığını belirten Yıldırım, "Paranızı sağlıkla, güle güle harcayın. Derslerinizde başarılar diliyor ve belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Adem 4 ay önce Şikayet Et
    Her gelen bir söz verip gidiyor olan gecekonduda yaşayan garibana oluyor bunlarda keseleri hep dolurup gidiyor.yeni gelen başkan yeni binalar yapacağız diyor yiyip oda gidiyor...........
    Cevapla
  • Emre 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın baskanim yaptiginiz hizmet takdire şayan ama calisan belediye taşeron iscileri (sözde kadrolu isçiler) pandeminin basindan beri enflasyona eziliyor belediye personelinin aldigi maaş gülünç durumda.ben size sormak istiyorum beraber yol yürüdüğünuz calisanlarin maaslarina bi iyilestirme yapilir mı
    Cevapla
  • Ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    sokaktayim hiç bir kuruma derdimi anlatamadim gungectikce hastalıklarım artı ahirette hakkım helal değil hiçbirine mahale muhtarda dahil
    Cevapla
  • Sabri kansızoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    En kolay şey eleştirmektir, hizmetler imkanlar ölçüsünde ve yasalara uygunluk derecesinde yol alır, bir projenin her şeyi hazır olsada dava açılmışsa dava bitimi yıllar alabilir ve konuyu bilmeyenlerce başarısızlık görülür.
    Cevapla
  • Sabri kansızoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    İsmet başkan ufku geniş İstanbulu yönetebilecek bilgi ve beceriye sahip yetimiş tecrübeli bir şahsiyettir, başarılarının devamını dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak