Öğretmenlerin yer değişikliği atama sonuçları açıklandı

2024 yılı öğretmenlerin alan değişikliğine bağlı yer değişikliği atama sonuçları açıklandı.

Öğretmenlerin yer değişikliği atama sonuçları açıklandı
Öğretmenlerin yer değişikliği atama sonuçları açıklandı
GİRİŞ 26.12.2023 12:31 GÜNCELLEME 26.12.2023 12:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Öğretmenler alan değişikliği için başvuru işlemlerini MEBBİS üzerinden gerçekleştirdi. 22 Aralık 2023 tarihinde son bulan başvuruların sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kararlaştırıldı. Sonuçlar MEB internet sitesi üzerinde duyuruldu.

BAKAN TEKİN AÇIKLAMIŞTI

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstişare kültürüyle şekillenen yönetim anlayışımızla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin daha mutlu bir şekilde görevlerine devam etmelerini sağlamak için buradan bir müjde vermek istiyorum: Milli Eğitim Bakanlığı olarak öğretmenlerimizin alan değişikliği için başvurularını 18-22 Aralık arasında MEBBİS üzerinden kabul edip atama işlemlerini 26 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz." demişti.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • MEHMET 4 ay önce Şikayet Et
    ADIYAMAN DEPREM BÖLGESİ.MAALESEF TERCİH YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR "KONTENJAN YOK" İBARESİYLE KARŞILAŞTILAR.YANİ GENE OLMADI
    Cevapla
  • Osmanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Boş kontenjanları maalesef ilk atamaya açtıkları için merkezi hiçbir yerde doğru düzgün bir okulu açmadılar. Sadece yaptık demek için atama yaptılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!