MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimini yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takvimi yayımlandı.

MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimini yayımladı
MEB öğretmenlerin yer değiştirme takvimini yayımladı
GİRİŞ 05.01.2024 19:02 GÜNCELLEME 05.01.2024 19:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MEB'den yapılan açıklamaya göre, takvim çerçevesinde yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart-15 Nisan, ilk defa yönetici görevlendirmeleri ise 18 Nisan-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Takvime göre öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği 3-9 Haziran ve mazerete bağlı yer değişikliği ise 1-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Sezgine 3 ay önce Şikayet Et
    Öğretmen önlükleri ne oldu?
    Cevapla
  • Melda 3 ay önce Şikayet Et
    Yazılı haftası artık merkezi. Yani tüm yurtta aynı hafta. Lütfen bu iki hafta ve karne ile bir önceki hafta öğrenci nakilleri durdurulsun. Not girişleri sorun oluyor. Öğrenci geliyor notları yok. Seçmeli dersler uyumsuz.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bence çok iyi oldu,böylelikle sağlıklı bir atama takvimi işlemiş olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'