ABD Büyükelçisi ne yapmaya çalışıyor? Sır ziyaret!

ABD Büyükelçisi John Bass, gizlice sivil bir araçla Artvin'e gitti ve HES çalışmalarının yer aldığı köyleri ziyaret etti.

ABD Büyükelçisi ne yapmaya çalışıyor? Sır ziyaret!
ABD Büyükelçisi ne yapmaya çalışıyor? Sır ziyaret!
GİRİŞ 14.09.2016 20:05 GÜNCELLEME 14.09.2016 20:41
Bu Habere 273 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK ve FETÖ bağlantılı 28 belediyeye yapılan operasyonlar sonrasında yaptığı açıklamalarla haddini aşan ABD Büyükelçisi John Bass'in skandalları bitmiyor. Bass'in sivil bir araçla dün gizlice Artvin'e gittiği ortaya çıktı.

A Haber'de yer alan habere göre Bass, önce Şavşat'ta Meydancık köyünü ziyaret etti. Bu köy, halen hidroelektrik çalışmalarının devam etmesi açısından oldukça önemli bir köy. Bass burada santral çalışmalarıyla ilgili köylüler ve muhtarla görüştü. 

Bass, Şavşat'ın ardından Yusufeli'ne, oradan da Artvin merkeze geçti ve burada da yine HES çalışmaları devam eden Hatila Vadisi'ni ziyaret etti.

Söz konusu bölgede HES'lerle ilgili daha önce çok sayıda protesto gösterisi olmuş, bu konu uzun süre sosyal medyanın gündemini meşgul etmişti.

YORUMLAR 273
  • sinem 7 yıl önce Şikayet Et
    hep düşündüm bunları birimi kışkırtıyo demekki yanılmamşım çıktı ortaya gönderin bu adamı sınır dışı edilsin nerden alıyo bu cesareti bence ajan elçı melçı degil
    Cevapla
  • vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Türkiyem hadi canim ulkemin yiğit insanları şimdi düşman oyunları peş peşe birlik beraberlik ve dua zamanı
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 2023'e kadar tarihte görülmediği kadar kenetlenmeli,her bakımdan hazırlıklı olmalıdır.Kardeş ve dost Ülkeler ile her türlü işbirliği ve yardımlaşma yapılmalıdır.
    Cevapla
  • Akıncı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bence CIA ajanı diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin büyükelçisi bile ortalığı karıştırmak, provoke etmek için cia ajanları gibi çalışıyor.Neden bu kişiyi sınır dışı etmiyoruz ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar