Trump'tan çok tartışılacak 'Irak' çıkışı!

Trump, CIA merkezine yaptığı ziyarette tartışılacak bir açıklamada bulundu. Trump, 'Eğer Irak petrolünü biz alsaydık belki DEAŞ olmazdı. Belki yeni bir şansımız vardır' dedi.

GİRİŞ 22.01.2017 00:23 GÜNCELLEME 22.01.2017 09:49

ABD'nin yeni Başkanı Trump, Amerikan Merkezi Haber Alma Teşkilatı'nın (CIA) Kuzey Virginia'daki genel merkezini ziyaret etti.

Trump konuşmasında çok tartışılacak bir açıklamada bulunarak, "Irak petrollerini biz alsaydık, DEAŞ olmazdı. Irak petrollerini almak için belki yeni bir şansımız vardır" dedi.

Trump ayrıca, Rusya'nın seçimlere müdahale ettiği iddialarını reddetmesinin dolayı CIA'ye yoğun bir desteğinin olduğunu söyledi.

YORUMLAR 37
  • Eyt 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yıldır binlerce insan öldü Adam ın derdi petrol .Müslüman ları insan yerine koymuyor bu yaratıklar.
    Cevapla
  • ezgi 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl ABD olmasaydı daeş olmazdı, petrol değil. sizin gözünüzü sadece cehennem doyuracak eyy petrol için müslüman ülkeleri paramparça eden siyonist bebeleri Abd başkanları! asıl ABD olmasaydı daeş olmazdı, petrol değil. İşte bu sebeble zalimler için YAŞASIN CEHENNEM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savaşta sıcak saatler! Ölü sayısını açıkladılar! Kritik bölge ele geçirildi
Rusya'ya ağır darbe: Bir buçuk milyondan fazla asker kaybettiler