Türkiye'ye karşı operasyonlar başladı!

Bülent Gedikli, uluslararası kamuoyunda Türkiye’nin değerlerinin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Türkiye'ye karşı operasyonlar başladı!
Türkiye'ye karşı operasyonlar başladı!
GİRİŞ 21.11.2017 07:15 GÜNCELLEME 24.11.2017 22:58
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Bülent Gedikli, katıldığı bir programda dünya siyasetinde yaşananlara ve Türkiye’nin ekonomik tedbirlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Almanya’da yaşanan hükümet krizine değinen Gedikli, hiçbir medya kuruluşunda “Siyasi kırılganlık, istikrarsızlık” ifadelerinin kullanılmadığına dikkat çeken Gedikli, dünya piyasalarını mahalle dedikoduları yaparak ve toplumların psikolojisini bozarak yönetme tekniği uygulayanların kendi silahlarıyla vurulacaklarını ve bumerang etkisi yapacağını söyledi.

TÜRKİYE'YE KARŞI OPERASYON

Anlık hareketleri tetikleyecek şekilde asılsız iddialarla Türkiye’ye karşı yapılan ekonomik kamikaze operasyonlarının geçici etkilerinin yaşandığına işaret eden Gedikdli, bu kapsamda ilgili ekonomi kuruluşlarının (BDDK, SPK, ekonomi bürokrasisi) teyakkuzda olması gerektiğini söyledi.

17-25 Aralık ve 15 Temmuz un ardından bekledikleri sonucu alamayan uluslararası güçlerin, yapılması gereken reform hareketlerini yavaşlattığını aktardı. Gedikli, “Ancak her zaman söylediğim şey, bu ülkede siyasi istikrar ve yönetme iradesi sarsılmaz şekilde mevcut. Türkiye tehditlere pabuç bırakarak bugünlere gelmedi. Bakınız Atatürk, Türkiye'nin kurucu lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan da ondan sonra gelen en önemli lider. Yabancı kuruluşların iki haftadır arka arkaya ‘TL ağırlınızı azaltın’ maillerini yabancı yatırımcılara yollaması, Türkiye’de döviz pozisyonlarında hiçbir sorun yok, bütün jeopolitik riskleri yönetebilecek kabiliyet ve güce sahip. Bu güce sahip olmamızı sağlayan başta siyasi istikrar, ekonomi ve Türk ordusunun gücü bu nedenle saldırılar hep bu üç sac ayağını zayıflatmaya yönelik yapıldı” şeklinde konuştu.

Türkiye’deki siyasi iradenin görevinin başında olduğu mesajını veren Gedikli, terörle mücadelede de tarihi başarılar sergilendiğini kaydetti.

YORUMLAR 54
  • heheoviç 6 yıl önce Şikayet Et
    yav he he inandık he
    Cevapla
  • ceza 6 yıl önce Şikayet Et
    nedeni belli...
    Cevapla
  • kader 6 yıl önce Şikayet Et
    ne istersek o..
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin çok ama çok acil helikopterden tanktan tüfenkten hatta savaş uçağından önce kendi yerli son teknoloji hava savunma sistemini yapması gerek. Arkadaşlar bu o kadar önemli bir konu ki türkiye için adete  ölüm kalım meselesi. bugun elinde nükleer silah olan bir ülkeyle savaşırsak eğer ki bu bir de amerika gibi okyanus ülkesi bir ülkeyse ,o nükleer füzeleri havada infilak ettirecek bir sisteme sahip değilsek  kendimizi kandırmayalım iki dakikada yerle bir ederler. Diğer silah teknolojilerinde yeterince geriden başladık ama yetişiriz sıkıntı yok. Eyer iyi bir hava savunma sistemine kendi imkanlarımızla sahip olursak inanının hiç kimse türkiyeye karadan saldıracak kadar aptal değil.
    Cevapla
  • ERG 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsalar boş göklerden inen bir kara vardır. Allah her şeye kadir dir
    Cevapla
  • hıghlander 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet ''erg'' rumuzlu,Allah-ü teala her şeye elbette kadir'dir.Halatı da,eşeği de,palanı da kazığı da,bağlayabilsin diye aklı ve tedbir duygusunu da insanı da yaratmıştır.Sen boş boş oturursan,göklerden inen kararın içini de boş gönderirler.Sen çabalarsan,inen kararın içi o çabadan Allah-ü Teala'nın izin verdiği nispette elbet dolar.Allah (celle celaalühü) zulmetmez ve ayet meali:''insana ancak çalıştığı vardır.''
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH çalışana verir.yatana değil.adamlar çalışıyor sen ne yapıyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü