Binance üç kripto para birimini kaldırıyor! Peki yatırımcılar ne yapacak?

Ülkemizde de hizmet veren dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, üç kripto para birimini kaldıracağını açıkladı. Peki yatırımcılar bu durumda ne yapabilir?

Binance üç kripto para birimini kaldırıyor! Peki yatırımcılar ne yapacak?
Binance üç kripto para birimini kaldırıyor! Peki yatırımcılar ne yapacak?
GİRİŞ 01.07.2022 15:46 GÜNCELLEME 01.07.2022 15:46

Binance, üç kripto para birimini delist edeceğini yani platformdan çıkaracağını duyurdu. 8 Temmuz'da gerçekleşecek delist işlemi sonrası GRS, NAS ve GO kripto para birimleri artık kullanılmayacak. 

Binance tarafından yapılan açıklamada aşağıdaki işlem çiftleri listeden çıkarılacak:

  • GRS/BTC 
  • NAS/BTC
  • NAS/ETH
  • GO/BTC

Binance tarafından yapılan açıklamada "Binance'de, beklediğimiz yüksek standardı karşılamaya devam etmesini sağlamak için listelediğimiz her dijital varlığı düzenli aralıklarla inceleriz. Bir madeni para veya jeton artık bu standardı karşılamadığında veya sektör değiştiğinde, daha derinlemesine bir inceleme yapar ve potansiyel olarak listeden çıkarırız. Bunun tüm kullanıcılarımızı en iyi şekilde koruduğuna inanıyoruz" ifadelerine yer verildi. 

PARANIZIN YANMAMASI İÇİN 8 TEMMUZ'A SON GÜN

Binance tarafından yapılan açıklamada 8 Temmuz itibarıyla söz konusu kripto paralar için alım satım işlemleri mümkün olmayacak. Bu tarihten mevcut varlıklarınız için hiçbir işlem yapılamayacak. Kullanıcıların bu kripto para birimlerini 8 Temmuz'a kadar Binance üzerinden başka bir para birimine dönüştürmesi ya da başka bir platforma geçirmesi gerekiyor. 

BİNANCE DELIST İŞŞEMLERİNE HIZ VERDİ

Binance, Bitcoin ile birlikte kripto paralarda başlayan düşüş sonrası yatırımcıların bu düşüşlerden en az etkilenmesi için daha önce de üç coini platformundan kaldırdığını açıklamıştı. Son olarak Binance platformundan Holo (HOT) / BNB (BNB), Perl.eco (PERL) / BNB (BNB) ve Spell (SPELL) / BNB (BNB) işlem çiftlerini listeden çıkarmıştı.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor