Türkiye'de bir ilk! General Mobile yenilenmiş telefon satışına başlıyor

General Mobile, Ticaret Bakanlığı'ndan yetki belgesi alarak ikinci el durumundaki telefonları yenileyerek yenilenmiş telefon satışı yapacak. Telefonlar 12 taksit imkanı ile müşterilerle buluşacak.

Türkiye'de bir ilk! General Mobile yenilenmiş telefon satışına başlıyor
Türkiye'de bir ilk! General Mobile yenilenmiş telefon satışına başlıyor
GİRİŞ 02.08.2022 13:11 GÜNCELLEME 02.08.2022 13:11

General Mobile yerli akıllı telefon üreticileri arasında bir ilki gerçekleştirdi. Şirket kurduğu Yenileme Merkezi ile telefon sahiplerinin hem daha uygun fiyatlı hem de garantili ürünlere kolay erişimini sağlamayı hedefliyor.

Türkiye’nin yerli akıllı telefon üreticilerinden General Mobile, Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı yetki ile Yenileme Merkezi kuran ilk yerli akıllı telefon üreticisi oldu.

Yenilenmiş elektronik cihazlara ithalat izni geliyorYenilenmiş elektronik cihazlara ithalat izni geliyor

Şirket kurduğu Yenileme Merkezi ile arızalı ürünlerin onardıktan sonra kozmik ve yazılımsal bakımı yapacak. Ardından ise General Mobile güvencesiyle 1 yıl garanti ile yeniden satışa sunulacak.

Kullanıcılar akıllı telefonlarını İstanbul Kağıthane’de bulunan yenileme merkezine veya Türkiye genelinde bulunan 24 yetkili General Mobile servis noktalarına getirerek akıllı telefonlarını yenileme merkezine ulaştırabiliyor.

Her yıl 6 milyon telefon çekmecelerde çürümeye mahkum ediliyorHer yıl 6 milyon telefon çekmecelerde çürümeye mahkum ediliyor

Yenilenmiş General Mobile ürünleri General Mobile, yenilenmiş telefonları kredi kartına 12 taksit seçeneği ile satışa sunulacak.

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!