Kripto para borsası Binance, Mastercard altyapısıyla Binance Card çıkardı

Şu an için Beta sürümünde olan Binance Card pilot ülke olarak seçilen Arjantin'de kullanıcılara sunuldu. Testler başarıyla tamamlanırsa yeni kartı Binance'nin olduğu tüm ülkelerde hizmetine sunulacak

Kripto para borsası Binance, Mastercard altyapısıyla Binance Card çıkardı
Kripto para borsası Binance, Mastercard altyapısıyla Binance Card çıkardı
GİRİŞ 08.08.2022 15:40 GÜNCELLEME 08.08.2022 15:40

Kripto borsası Binance, Mastercard iş birliğiyle Arjantin'deki kullanıcılar için Binance Card'ın tanıtımını yaptı.Ön ödemeli kart olarak konumlanan Binance Card'ın kripto para ile günlük alışverişler arasındaki mesafeyi kapatması planlanıyor. Şu an için Beta sürümünde ola ürün önümüzdeki haftalarda Arjantinli kullanıcıların ilgisine sunulacak.

Arjantin'deki kullanıcılara sunulacak kartı Binance'in ilk ön ödemeli kartı değil. Binance daha önce de farklı bölgelerde Binance Card ile gündeme gelmişti. Şirket, Nisan ayında Ukraynalı göçmenlere ödeme ve para transferi kolaylığı sağlamak için Binance Card'ı tanıtmıştı. Ayrıca Binance, 2020 yılında Visa iş birliği ile Avrupa Birliği üyesi ülkeler için Binance Card'ı kullanıma sunmuştu.

Yeni kart ile alışveriş esnasında kripto paralar, anlık olarak itibari para birimine otomatik olarak dönüştürülüyor. Ayrıca bazı satın almalarda yüzde 8'e kadar kripto para iadesi gerçekleşecek. Son olarak kullanıcılar, ATM'den yaptıkları çekimlerde hiç bir şekilde komisyon ödemeyecek. 

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi