2/B arazileri satışında başvurular 31 Aralık'ta sona erecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık'ta sona ereceğini açıkladı. Vatandaşların hak kaybı yaşamamak için başvuru ve ödemelerini yapması gerekiyor.

2/B arazileri satışında başvurular 31 Aralık'ta sona erecek
2/B arazileri satışında başvurular 31 Aralık'ta sona erecek
GİRİŞ 27.12.2022 13:23 GÜNCELLEME 27.12.2022 13:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvurular 31 Aralık'ta sona erecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, devlet ile vatandaşlar arasında yıllardır süregelen mülkiyet sorunlarının çözümü için hayata geçirilen 2/B ve tarım arazilerinin hak sahiplerine satışına ilişkin düzenlemeler kapsamında bugüne kadar 1 milyon vatandaşın tapularına kavuşturulduğu belirtildi.

Açıklamada, 2022 Nisan ayında süresi içinde başvurmayanlar, yapılan tebligatta belirtilen bedeli süresi içerisinde ödemeyenler ile taksitli satışlarda sözleşmede ifade edilen taksitlerden ikiden fazlasını vadesinde ödemeyenler için başvuru ve ödeme süresinin 31 Aralık'a uzatıldığı anımsatıldı.

Vatandaşlara, herhangi bir hak kaybı yaşamamaları için başvuru ve ödemelerini son tarih 31 Aralık 2022'ye kadar yapmaları çağrısında bulunuldu.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir köylü 1 yıl önce Şikayet Et
    Birçok insan başvuru yapamadı süre bir defa daha uzatılsa çok iyi olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı