Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'ndan bilet açıklaması: Fahiş fiyata izin vermeyeceğiz

Kurban Bayramı tedbirlerini açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Biletlerde fahiş fiyata izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarımız çok yakından ilgileniyorlar" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 23.06.2023 10:14 GÜNCELLEME 23.06.2023 11:25
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı tedbirlerini açıkladı. Uraloğlu, "Biletlerde fahiş fiyata izin vermeyeceğiz. Arkadaşlarımız çok yakından ilgileniyorlar" açıklamasını yaptı. Uraloğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Memleketlerine gidemeyen tatillerini Ankara, İstanbul, İzmir’de geçirecek olan vatandaşlarımız için Ankara’da Marmara, Ankara’da Başkentray, İzmir’de İzban ücretsiz olarak hizmet verecek. 

Trafiğin yoğun olduğu karayolu güzergahlarında yol çalışmalarına ara verdik. Trafiğin yoğun olduğu tatil bölgelerinde ek önlemler aldık. Yol yapım çalışmalarını asgari seviyede tutacağız.  

Uzun trafik kuyruklarının oluşmasını engelleyeceğiz. Tüm Türkiye genelinde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak, acil durumlarda müdahalede bulunmak üzere bölge müdürlüklerimizde nöbetçilerimiz hazır bulunacak. 

Muhtemel olumsuzluklara karşı Türkiye genelinde1000 ekip 1500 makine ile 7/24 esasına göre görev yapacak her duruma müdahale edeceğiz.  

Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun bir ilgi gözlemliyoruz. Demiryolu taşımacılığında hızlı tren, kapasite artışına gittik. Otobüs terminallerinde denetimlerimizi artırdık. 

Fahiş fiyat biletlerine geçit vermeyeceğiz. Arkadaşlarımız yakından takip ediyorlar. Karayolu denetim istasyonlarında denetimlerimizi sıklaştırmış durumdayız.  

Bayramda vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlamış olacağız. Vatandaşlarımızdan tek bir isteğimiz var. Trafik kurallarına uysunlar."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 127
  • Adalet 10 ay önce Şikayet Et
    Tek çözüm nakiti kaldırmaktır. Para transferleri devlet kontrolünde bankalar aracılığıyla olursa hem vergi kaçırma hem fahiş fiyat artışlarının önüne geçilir.
    Cevapla
  • Ahmetttt 10 ay önce Şikayet Et
    22 sine bilet aldım 400 TL ödedim bileti yanlış tarih aldım bir gün sonrası 550 ₺ dendi mecbur ödedim 150 ₺ fark verdim aynı gün dönüşte 659₺ ödedim al sana faiş
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Valla ben önemli bir yerden bir duyum aldım 2. el araç sahipleri korksun artık ellerinde patlayacak uyduruk arabalarına istedikleri o uçuk fiyatlar.Yakinda kokusu çıkar satiniz satiniz arabalrinizi yoksa yarı fiyata bile satamiyacaksiniz... Öyle bir çözüm bulmuşlar ki harika mükemmel...
    Cevapla
  • Gerçek Bu 10 ay önce Şikayet Et
    Gülelimde sitrese girmeyelim. Silahi rahim bitti ozleyenede bayramda bir servet oldu. Ekonomik savaşla cephede yapamadiklarini tam ayaga kalkarken gecen dönemin yurt ici ekibi enflasyon diye yüksek kazanca goz yumdu. Ben gidemiyorum annem babam beni beklerken 7500 tl hadi erkeksen git gel yada kredi karti faizle bayram et müslümanım günahkarim de
    Cevapla
  • vatan 10 ay önce Şikayet Et
    ne denetim var ne adalet sadece laf kira yüze 25 zam diyorlar devleti takan yok faiş uygulanmıyacak diyor takan yok millet kendi ülkesinde yabancı oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...