Emlak Konut'un yeni genel müdürü Cengiz Erdem oldu!

Emlak Konut GYO'da son 5 yıldır genel müdürlük görevini istikrarla sürdüren Hakan Gedikli, bayrağı gayrimenkul ve ulaştırma sektöründe önemli görevleri başarıyla üstlenen Cengiz Erdem'e devretti.

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Cengiz Erdem oldu!
Emlak Konut'un yeni genel müdürü Cengiz Erdem oldu!
GİRİŞ 07.07.2023 14:08 GÜNCELLEME 07.07.2023 14:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emlak Konut'tan yapılan açıklamaya göre, Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun olan Cengiz Erdem, yüksek lisansını 2014 yılında Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünde tamamladı.

Bakan Özhaseki: 11 ilimizde 180 bin konutun inşasına başladık!Bakan Özhaseki: 11 ilimizde 180 bin konutun inşasına başladık!

CENGİZ ERDEM HAKKINDA

1969 yılında Kars’ta dünyaya gelen Cengiz ERDEM, 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

Meslek hayatına kendi şirketinde başlayan ERDEM, özel sektörde de yöneticilik yaptıktan sonra 1997 yılında KİPTAŞ’ta Harita Mühendisi olarak görevlendirildi. ERDEM, sırasıyla Harita Uygulama Şefi, Altyapı ve Harita Uygulama Şefi, Altyapı Harita Uygulama ve Proje Amiri, Kentsel Dönüşüm Amiri, İmar ve Kentsel Dönüşüm Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı görevlerini yürüttü.

GENİŞ KESİMLERE HİTAP ETMEYİ HEDEFLEYEN PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞTI

Erdem'in yönetiminde gerçekleştirilen projeler, şehir planlaması, mimari estetik ve çevre dostu tasarım ilkelerini dikkate alarak kapsamlı bir şekilde hayata geçirilmiştir. Bu projeler, modern yaşam tarzına uyum sağlayan konutlar, yeşil alanlar, sosyal tesisler ve ticaret alanları gibi birçok farklı bileşeni içermektedir.

Ayrıca, ulaşılabilir konut modelleri ve ödeme kolaylıkları ile geniş kesimlere hitap etmeyi hedefleyen projeler de geliştirilmiştir.

Cengiz Erdem'in KİPTAŞ müdürü olarak görev yaptığı dönemde şirket, İstanbul'un konut ihtiyaçlarını karşılamak ve şehir estetiğini korumak amacıyla önemli projelere imza atmıştır.

Erdem'in liderlik becerileri, vizyonu ve çevre odaklı yaklaşımı, KİPTAŞ'ın başarısını ve İstanbul'un yaşam kalitesini artırmak için yapılan çalışmaları desteklemektedir.

2020'de Ümraniye Belediyesi teknik başkan danışmanlığı görevine getirilen Erdem, 2023 yılında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Elektronik Haberleşme Daire Başkanı olarak çalıştı. Erdem evli ve 3 çocuk babasıdır.

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Numan bey 9 ay önce Şikayet Et
    Dar ve orta gelirliye hitap eden 20 bloklu 1800 dairelik Emlak konut Ispartakule evlerinin olan sosyal tesis ve havuzu, emlak konut GYO a.ş. haksızca gasp edilmiş 3.kişilere satılmıştır. Evvelden ayda 200 TL veren daire sakinlerinden şimdi özel işletme günlük 200 TL istemektedir!.. Bu büyük haksızlığı görün ve müdahil olun lütfen yeni genel müdür Cengiz ERDEM Bey!..
    Cevapla
  • Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Ödüllendirilmemiş bir başarısızlık kalmadı maşallah. Biraz bürokrasiyi ve kişileri tanıyanlar çok iyi anladı dediğimi. Bu ülke iyi ayakta duruyor. Allah koruyor yine
    Cevapla
  • metin 9 ay önce Şikayet Et
    Tecrübe ve liyakat kurumu bir üst seviyeye taşıyacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den