TOKİ 42 ilde 182 konutu açık artırma ile satışa sunacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 42 ilde 182 konutu açık artırma ile satışa sunacak.

TOKİ 42 ilde 182 konutu açık artırma ile satışa sunacak
TOKİ 42 ilde 182 konutu açık artırma ile satışa sunacak
GİRİŞ 12.07.2023 11:05 GÜNCELLEME 12.07.2023 11:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TOKİ tarafından satışa sunulan 182 konutun açık artırması, 1 Ağustos günü saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek.

Yüzde 25 peşinat, 120 ay vade imkanı

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile sahip olabilecekler. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular ve teminatlar anılan bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru yapılabilecek.

Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 ile 0 212 608 15 00 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    182 konut çok onca konutu kim alacak elinizde kalır ben söyleyim.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    hala öğretmen maaşlarına göz diken kalleş insanlar var demek aramızda
    Cevapla
  • Kenan Koç 9 ay önce Şikayet Et
    senede 5 ay çalışıp 12 ay 25-30 bin tl maaş alan ve hiçbir eğitim vermeyi beceremeyen çoğu öğretmeni memnun edeceğine toki millete ev yapsinda illet sana iyiki varsın desin
    Cevapla
  • düşünce 9 ay önce Şikayet Et
    Bunu yazanda kesin algılama sorunu var.Araştır be ! Sallama.Ben öğretmen değilim.Sen 80 bin lira alan doktor, hakim savcı ya bak.Düz doktor bile 50 bin alacak.Günde 5 saat çalışarak.
    Cevapla
  • Deli dumrul 9 ay önce Şikayet Et
    vatandaşa çok güzel örnek oluyonuz aferim. daha nereye çıkacak ulan ev fiyatları yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
    Cevapla
  • hakkı 9 ay önce Şikayet Et
    toki cumhurbaşkanımızın sosyal konut porojesini açıklasın nedurumda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!