Milyon dolarlık arabalar, İstMarina AVM’de görücüye çıkıyor

Dünyanın en lüks otomobilleri İstMarina AVM’de görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Milyon dolarlık arabalar, İstMarina AVM’de görücüye çıkıyor
Milyon dolarlık arabalar, İstMarina AVM’de görücüye çıkıyor
GİRİŞ 27.10.2023 10:43 GÜNCELLEME 27.10.2023 10:43

3-4-5 Kasım tarihlerinde İstMarina AVM’de sergilenecek otomobiller arasında Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Tesla, Ferrari, Maserati, Audi, Lamborghini, Mercedes, BMW ve Porsche yer alacak.

‘Deniz üstü alışveriş’ tarzıyla perakende sektörüne yeni bir boyut getiren, Anadolu Yakası’nın sahil cephesi en geniş, açık alan alışveriş merkezi İstMarina AVM, dünyanın en lüks otomobillerini 3-5 Kasım tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşturacak. İstMarina AVM ziyaretçileri, dünyanın en pahalı araba modelleri arasında kabul edilen yenilikçi, özgün ve mükemmel tasarımlarıyla dikkat çeken lüks otomobilleri, üç gün boyunca yakından inceleme fırsatı bulacak.

İstMarina AVM’de 3-5 Kasım tarihleri arasındaki etkinlikte Rolls Royce’un Spectre, Bentley’in Continental modeli otomobil meraklılarıyla buluşurken, Ferrari’nin F12 ve 458, Maserati’nin Laventa modelleri ile Corvette C7 yer alacak. Huracan, Aventador, Gallardo ve Urus modelleriyle ziyaretçilere görsel bir şov sunmaya hazırlanan Lamborghini’nin yanı sıra Mercedes SLS AMG ve Brabus olmak üzere iki modeliyle İstMarina AVM’de görücüye çıkacak. Porsche ise GT2 modeliyle otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar