Exxen üyelik ücretine zam! İşte yeni fiyatlar...

Exxen, abonelik ücretlerine zam yaptı. Exxenspor paketine de gelen zamlı yeni fiyatlar 17 Şubat'tan itibaren geçerli olacak. Ayrıca daha uyguna denk gelen yıllık abonelik de güncellemeyle beraber kaldırıldı.

Exxen üyelik ücretine zam! İşte yeni fiyatlar...
Exxen üyelik ücretine zam! İşte yeni fiyatlar...
GİRİŞ 16.02.2024 16:57 GÜNCELLEME 16.02.2024 16:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Exxen üyelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. Disney Plus'ın ardından bugün de Acun Medya bünyesinde kurulan dijital yayın platformu Exxen'e yaklaşık yüzde 29 oranında zam geldi. Peki, Exxen yeni üyelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? İşte, detaylar...

EXXEN ÜYELİK ÜCRETLERİ ZAMLANDI!

Bir aylık Reklamlı Exxen üyelik ücreti 99,90 TL'den 129,00 TL'ye yükselirken; bir aylık Reklamlı ExxenSpor paketi üyeliği ise 222,50 TL'den 289,00 TL'ye çıktı.

Yeni güncelleme ile yıllık abonelik paketleri kaldırıldı. Yeni üyelik fiyatları ise 17 Şubat 2024'ten itibaren geçerli olacak.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Yılmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Verdiğim paranın hepsi haram zıkkım olsun her maçta donuyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bunlara para ödemeyin hiçbir halta yaşadıkları yok bolca milleti soyuyorlar
    Cevapla
  • MiSaFiR 2 ay önce Şikayet Et
    Küllü Zarar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ip tv ye bin tl ver bütün platformları izle. Hani acun diyorya ip tv izleyen hırsızdır diye. Asıl hırsız kendi millet üye olup para veriyor ama maç yayınları devamlı donup duruyor. Yani al bi ip tv yaslan arkana dilediğini izle
    Cevapla
  • leopard 2 ay önce Şikayet Et
    Ayrıldım bi daha alama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar