Anadolu Ajansı'ndan Zaman Gazetesi'ne tepki

Zaman Gazetesi ve Anadolu Ajansı arasındaki atışma devam ediyor. Anadolu Ajansı Zaman Gazetesi'nin aboneliğini iptal ettirmesi ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı'ndan Zaman Gazetesi'ne tepki
Anadolu Ajansı'ndan Zaman Gazetesi'ne tepki
GİRİŞ 04.06.2013 16:17 GÜNCELLEME 04.06.2013 16:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İki medya kuruluşu Zaman Gazetesi ve Anadolu Ajansı arasındaki tartışma giderek büyüyor. Anadolu Ajansı yaptığı açıklamayla Zaman Gazetesine tepki gösterdi.

İşte AA'dan gelen o açıklama:

Anadolu Ajansı'nın,iki günden beri Zaman gazetesinde gerçekleri yansıtmayan haber ve yorumlara konu edilmesini üzüntü ile takip ediyoruz.

Medya çalışanlarının da çok yakından bildiği gibi Anadolu Ajansı, kuruluş felsefesi ve kanunların çizdiği sınırlar çerçevesinde, 93 yıldır Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaktadır.

Ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği kritik süreçte, tüm enerjimizi ve birikimimizi bu doğrultuda sarf ederek haber, fotoğraf ve görüntü üretimimizi abonelerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz.

Bütün çalışanlarımız tüm dünyaya Türkiye'de yaşanan olayları gerçek haliyle aktarıp, dezenformasyon çabalarına engel olmaya çalışmaktadır.

Zaman gazetesinin de böyle bir süreçte, yanlış bilgi ve çıkarımlarla Anadolu Ajansını yıpratıcı yayınlar yaparak hem kamuoyunu hem de abonelerimizi etkilemeye çalışmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Türkiye ve dünyanın önemli gündem maddeleri dururken, üstelik de gazetenin ön sayfasından Anadolu Ajansı aleyhine yayın yapılmasının iyi niyetle bağdaşıp bağdaşmadığının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.

Bu arada Ajansımızdan aboneliğini iptal ettiğini belirten başka bir basın kuruluşu da bulunmamaktadır. Yanlış bilgilendirmelere karşı bu açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Ali Mert 12 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın Zamanı. Bırakın Zaman ve tayfalarını ONLAR TÜRKİYENİN talibanları olmaya aday.
    Cevapla
  • Bir dost 12 yıl önce Şikayet Et
    Zaman gazetesini ayakta alkışlıyorum... Koç grubunu kınıyorum.... Bu yağmaya destek veren koç grubunun ürünlerini bundan sonra almayacağıma söz veriyorum. yerli malı yurdun malı derken meğerse yerli oyununa geliyormuşuz... Ürünlerinden aklıma gelenler: otosan, beko, arçelik, tat. Hatırlayabildiklerim bunlar aklınıza geleni ekleyebilirsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti heyeti İmralı'da
Aslı Baykal'dan CHP'ye 'temizlik' çağrısı: İşi hükümete bırakmayın