Ahmet Hakan taburcu edildi

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nden taburcu edildi, saldırganlardan 4'ü de gözaltına alındı.

Ahmet Hakan taburcu edildi
Ahmet Hakan taburcu edildi
GİRİŞ 01.10.2015 06:32 GÜNCELLEME 01.10.2015 08:09
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Amerikan Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Nişantaşı'ndaki evinin önünde kimliği belirsiz 4 kişi tarafından darbedilerek yaralanan gazeteci Ahmet Hakan, tedavisinin ardından hastaneden ayrıldı.

Hastane önünde bir açıklama yapan Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Ahmet Hakan'ın, bu saate kadar hastaneden ayrılmayan tüm arkadaşlarına, muhabir ve kameramanlara selamları olduğunu söyledi.

"Hürriyet gazetesi 6 Eylül'de bir saldırıya uğradı. 8 Eylül'de ikinci bir saldırı gerçekleşti. Ahmet Hakan'a da saldırı göz göre göre geldi" ifadesini kullanan Ergin, şöyle devam etti:

"Bu tehdidi görüyordu. Saldırının olacağını görüyordu. Bunun engellenmesi için başvurmuştu ancak cevap alamadı, önlem alınmadı. 2015 yılında ne yazık ki Türkiye'de gazeteciler olarak can güvenliğimizden endişe içindeyiz. Durumu hakkında doktorlar bilgi verirken yanındaydım. Burnunda bir kırık var, ameliyat olması gerekecek. 3 ve 4. kaburgalarında anladığım kadarıyla bir kırık var, elinde bir ezik var. Ancak genel olarak sağlık durumu iyi."

Öte yandan, Ahmet Hakan'a CNN Türk'teki programının ardından saat 00.30 sularında geldiği evinin önünde aracından indiği sırada saldıran şüphelilerden 4'ü de gözaltına alındı. Saldırganlar, Hamidiye Şişli Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyet yetkilileri gözaltına alınan saldırganlar hakkında bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR 33
  • Android 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • NNNNNNNNNN 8 yıl önce Şikayet Et
    dogan bakalımm ne zaman hastanemize gelecek
    Cevapla
  • belé 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok uzuldum .cebim ciksin ,elleri armut toplasin, diline sahip olsun ,fitne cikarmasin, sonra herkes dover.y apnelleri dert gormesin.
    Cevapla
  • köyün delisi 8 yıl önce Şikayet Et
    yav bunlara saldırıpta niye kendilerini bir şey zannettiriyorsunuz ki. böyle yapınca ben neymiş beee diyorlar.
    Cevapla
  • anca mı 8 yıl önce Şikayet Et
    dört kişi dövse komalık olurdu uydurma bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!