Bugün ve Millet'i Hürriyet bastı!

İpek Medya Grubu'na atanan kayyum heyeti, Bugün ve Millet Gazetesi'nin yazı işlerinin hazırladığı gazeteleri uygun bulmadıkları için basmadı

Bugün ve Millet'i Hürriyet bastı!
Bugün ve Millet'i Hürriyet bastı!
GİRİŞ 30.10.2015 11:17 GÜNCELLEME 30.10.2015 11:17
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İpek Grubu şirketlerine kayyum atanmasının ardından gazete ve televizyonlarda işi devralan yöneticiler, ilk adımları attı.

Bugün ve Millet Gazetesi'nin yeni çıkacak sayısını inceleyen Kayyum yöneticileri, Yazı işlerinin hazırladığı nüshaları onaylamadı. Kayyum yöneticilerinin kararı ile Bugün ve Millet Gazetesi'nin basılmaması kararlaştırıldı.

YASAK HÜRRİYET İLE DELİNDİ!

Ancak Kayyum'un bu kararına direnen Koza İpek Grubu, baskıyı durdurma kararını delerek korsan yola başvurdu. Bugün Gazetesi muhabiri Habib Güler, gazeteyi Hürriyet'in bastığını ilan etti. Twetter üzerinden konuyu duyuran Güler, Bugün ve Millet'i basan Habertürk'ün, kayyum atandığı için baskı yapmak istemediğini yazdı. Bugün ve Millet gazetelerin, Hürriyet'te basıldığı iddia edildi. Böylece mahkeme kararını delen Aydın Doğan, ittifak içinde olduğu FETÖ ve destekçilerinin korsan gazetelerinin yayınlanmasına ortak oldu. Koza İpek Holding'in, çalışanlarına kayyuma karşı direnme çağrısı yaparak, yargı kararının tanınması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 28
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğan Haber Ajansı iç düşmandır. Bu fitne yuvası artık dağıtılmalı. Yerli ve Milli asla olmadı.
    Cevapla
  • aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    TUVALET KAĞITLARINA BASSINLAR Kİ BİR İŞE YARASIn
    Cevapla
  • 0smanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu pacavra Hürriyet İsrailli aynı tarihte kuruldu bunlar ve uzantıları chp hdp pkk ypg pyd paralel yapı hepsi islama düşman bu mhp d e bunlarla aynı çizgiye geçti buda şaşılacak şey ALLAH bunlara fırsat vermez İNSAALLAH oy lar ak partiye
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Aydın Doğan bir suç daha işledi. Savcılık işlem başlatır yakında. bu herif yakında beş kuruşsuz kalacak. aha yazıyorum şuraya.
    Cevapla
  • tuncay 8 yıl önce Şikayet Et
    insaALLAH.....
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    islam düşmanı hürriyetten destek görmek nasıl bi duygu acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak