Bekir Coşkun'dan Kılıçdaroğlu'na git artık yazısı!

Sözcü yazarı Bekir Coşkun, istifa etmeyen Kılıçdaroğlu'na fena saydırdı: "Bize yeni liderler lazım. Basiretsizliğiniz yüzsüzlüğe dönüştü!"

Bekir Coşkun'dan Kılıçdaroğlu'na git artık yazısı!
Bekir Coşkun'dan Kılıçdaroğlu'na git artık yazısı!
GİRİŞ 03.11.2015 12:10 GÜNCELLEME 03.11.2015 12:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sözcü’de kalem oynatan Bekir Coşkun, 1 Kasım genel seçimlerinden hezimetle ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulundu.

BASİRETSİZLİK YÜZSÜZLÜĞE DÖNÜŞTÜ

Üçüncü kez "Bize yeni liderleri lazım" başlıklı bir yazı kaleme alan Coşkun, basiretsizliğin artık 'yüzsüzlüğe' dönüştüğünü söyledi.

Bekir Coşkun'un yazısından bir kısım;

"Bize yeni liderler lazım. Basiretsizlik “yüzsüzlüğe” dönüştü baksanıza. Dünyanın en şaibeli, en suçlu partisi karşısında sekiz seçim kaybettikten sonra, insan çekip gitmek için ne bekler?. Kibar, zarif insana söylemeye dilim varmıyor ama. Hangi “pişkinliğin” tutsağısınız? Kim sizi “gurursuz” olmaya zorluyor?

"BİZE YENİ LİDERLER LAZIM"

Onurlu, dimdik, cumhuriyet devrimleri gibi kararlı, bangır bangır politikalar yerine, AKP gibi olmayı deneyip, dokuzuncu mu ne seçimi kaybettikten sonra, bir şey olmamış gibi mi yapacaksınız? Oysa canımız yanıyor. Bize yeni liderler lazım."

YORUMLAR 10
  • AHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP zorlamayla oluşturulan rejim destekli partidir, % 25 chp'nin iyi günüdür, daha da eriyecek millet gerçekleri gördükçe chp nin desteği azalacak ve marjinal bir partiye dönüşecek demedi demeyin.
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Bekir sana garanti veririm, CHP yönetim sandalyasına hiç bir zaman oturamıyacak, sende göremiyeceksin çünkü şurda bir kaç günlük ömrün var !
    Cevapla
  • Alaattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben geleyim bekirciim karizmam yerinde ama söylemedi deme alayınizi akp yaparsam kızmıcan
    Cevapla
  • HAKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    e sen geç partinin başına seninde boyunun ölçüsünü görelim bak benden sizde hiç olmayan akıl vereyim ne zamanki bu halktan özür dilediniz biz inananlara zulm ettik sizden özür diliyoruz dediniz her sabah namazını cemaatle kıldınız zorba ideolijinizden vaz geçtiniz yazacaklarım buraya sığmaz kısaca ne dediğimi anladınız bu halk genede chp ye oy vermez ama sizi o zaman akp li yapar sizdede artık bu iktidar olamama sorunu o zaman biter!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Türkiye'm... 8 yıl önce Şikayet Et
    Bize Erdoğan gibi liderler lazım. Erdoğan'dan sonra da bu halk sadece muhafazakar bir lidere oy verir ve onu sahiplenir. Başka birini desteklemek Türkiye'nin sonu olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu