Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasının gerekçesi

Başsavcılığın talebi üzerine Zaman Gazetesini yöneten FEZA Gazetecilik A.Ş üzerine 3 kayyum atandı. Savcılık, gerekçeyi şöyle açıkladı:

Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasının gerekçesi
Zaman Gazetesi'ne kayyum atanmasının gerekçesi
GİRİŞ 04.03.2016 17:40 GÜNCELLEME 04.03.2016 23:04
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen kararda, şirketin çıkardığı Zaman Gazetesi'nin FETÖ/PYD örgütünün yayın organı haline geldiği kaydedildi.

Gazetenin FETÖ yapılanmasının faaliyetlerine katıldığı, faaliyetlerini meşru göstermek ve propagandasını yapmak üzere çalıştığı kaydedildi.

Kayyum ataması ile bu faaliyetlerin önüne geçilebileceği düşünülen kararda, ceza muhakeme kararı 133/1 maddesi gereği, Sezai Şengönül, AV. Tahsin Kaplan ve AV. Metin İlhan'ın kayyum olarak atanmasına karar verildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 51
  • Mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    Hala Zaman gazetesinin masumca yayın yaptığını düşünenleri anlamak zor Kardeşim uyanın artık bunlar vatan hainleri ile elele vermiş
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede hiç kimsenin gelecek garantisi yok. sudan sebeplerle her şeyini elinden alıveriyorlar. adınada guguk diyorlar. asıl hukuk herkes için olmalı.
    Cevapla
  • Said 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimin gerçek zalim kimin gerçek mazlum olduğu er yada geç ortaya çıkacak. Unutmayın depremin verdiği hasar toz bulutu kalkınca ortaya çıkar.
    Cevapla
  • az bilen 8 yıl önce Şikayet Et
    o toz bulutu kalkalı çok oldu arkadaş... siz gözünüzdeki perdeyi kaldırmaya bakın... hipnotize olmuşsunuz haberiniz yok.
    Cevapla
  • gaziantepli 8 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalındı,bu kadar yalan, ve devletimizi çökertmek için,haince haberler yapan, bir gazetenin 2 yıldan beri fitne yuvası gibi abartılmış ve saptırılmış,kışkırtıcı haberlere iyi tahammül edildi lütfen hala bunların peşinden giden ve kendi çıkarları için,ihaneti anlamak istemeyen,vatandaşlar artık uyanınnnnnnn.
    Cevapla
  • Reis Hürdolaş 8 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ-HARAM terör örgütünün Medya karargahı çökertildi. Kazdıkları medya hendeği başlarına çöktü. Millet ve islam düşmanı bu örgütün zehirli kalemleri tarihe fasıklar gürühü olarak geçti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak