Minik Gizem'i ölüme böyle götürdü

Adana'da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i ‘pikniğe gidiyoruz' diye araca bindiren ve bıçaklayarak öldüren zanlı S.A.'nın kullandığı otomobil, küçük kızın evine 500 metre uzaklıktaki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına takıldı.

GİRİŞ 29.04.2014 21:19 GÜNCELLEME 29.04.2014 23:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Zanlı S.A.'nın kullandığı otomobil, 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in evine 500 metre uzaklıktaki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. S.A.'nın görüntülerde pet şişe ile benzin aldığı görülüyor. Bir süre güvenlik kamerasına takılan otomobil daha sonra akaryakıt istasyonundan ayrılıyor.

KAN DONDURAN İFADE

6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı S.A., Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı. Katil zanlısı S.A., mahkemede verdiği ifadesinde vahşi cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Minik Gizem'in ablası Gamze ile gönül ilişkisi yaşadığını, ailesinin karşı çıkmasıyla ayrıldıklarını ve bu nedenle intikam hisleri beslediğini söyleyen S.A., çocuğu "Pikniğe gideceğiz" diye kandırıp, arabayla götürdüğü kırsal alanda ellerini ve ayaklarını koli bandı ile bağlayıp, ağzını da aynı bantla kapattığını, bıçakladıktan sonra yaralı halde üzerine benzin döküp yaktığını itiraf etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok yalvardım İDAM İDAM İDAM diye fakat .... ?. Bu ülkeye idamı getirmeyenler bu gibi caniler karşısında, ölen kişilere üzülüp ah vah çekmesinler. Bu gibi insanlarla oturup neyi konuşacaksın ? neden hapishanede tutacaksın ? ALLAH ım ailesine sabırlar versin. Kim bilir nasıl bağıra bağıra can verdi şu günahsız yavru. Ahh ülkem ahh neyi bekliyorsun bu gibi insan şekline bürünmüş hayvanları asmamak için anlayamıyorum...
    Cevapla
  • serdar onurlu 9 yıl önce Şikayet Et
    pet şişe ile benzin mi ??. şu ülkedeki yasakları insanlarımızın anlaması için böyle yaratıkların yaptıklarını görmesi mi lazım..pet şişeye benzin satışı yasak değil mi ey petrol istasyonundaki insafsız arkadaş..katile silahı sen verdin haberin var değil mi??
    Cevapla
  • AZİZ ALTINTAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    İDAM CEZASI BU TİP SUÇLAR İÇİN VARDIR. Böyle canilere yaşam hakkı yoktur olmamalıdır elbette yoktan yere idam cezası olmamalı fakat kim ne derse desin cezalarımızın caydırıcılığı açısından idam cezasının yeniden gelmesini istiyorum ama mısırdaki gibi haksız yere suçsuz kişilerin idamla cezalandırılmaları elbette olmamalıdır eğer idam edilmesi gereken biri varsa o da sisi dir çünki bütün uygulamaları haksız binlerce kişinin ölümünden tek sorumlu odur.
    Cevapla
  • kadir şen 9 yıl önce Şikayet Et
    GERÇEK ADALET.... gerçekten adaletmi istiyorsunuz. bu mahlukatı ibret-i alem için meydanda üzerine benzini dökeceksin cayır cayır yakacaksın. işte bu kadar.
    Cevapla
  • mesut çakıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ne yazılabilirki. 2 kız evladım var bu haberleri okurken inanın içim sızlıyor ,bırakın hümanizmi insan yaşam hakkı hikayesini o laini minik kızın ailesine verin kısasta hayat var diyen Rabbimin bir bildiği var ....Allah rahmet eylesin sabiye ailesine de sadece sabır diliyebiliyorum amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi