Kalbi delik çıkan cani çok pişmanmış!

Adana'da pazar günü kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldürdüğü ileri sürülen kişinin doğuştan kalbinin delik olduğu ailenin bu yüzden de kızlarını zanlı ile evlendirmek istemediği ortaya çıktı.

Kalbi delik çıkan cani çok pişmanmış!
Kalbi delik çıkan cani çok pişmanmış!
GİRİŞ 30.04.2014 09:46 GÜNCELLEME 30.04.2014 10:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi'nde mezarlık arkasındaki Rüzgarlı Tepe mevkiinde bıçaklanmış ve yakılmış halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı S.A. ile ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor. Mahkemede, minik kızı ablasından ayrıldıktan sonra intikam duygusuyla bıçaklayıp üzerine benzin döküp diri diri yaktığını itiraf eden S.A'nın doğuştan kalbinin delik olduğu ortaya çıktı.

S.A.'nın Gizem'in ablası ile 1.5 yıl sevgili olduktan sonra evlenmek için istettiği ancak özellikle Gizem'in anne tarafının İngilizce öğretmenliği bölümünde okuyan kızları Gamze Akdeniz'in kalbi delik birisine veremeyeceklerini söyledikleri öğrenildi. S.A.'nın da bunun üzerine cinayeti işlediği belirlendi. Kalbi delik olan S.A.'nın emniyetteki sorgusunda bir kaç kez kalbinden rahatsızlandığı bu nedenle ifadesinin güçlükle alındığı sağlık ekiplerinin çağrıldığı da öğrenildi.

Ayrıca S.A.'nın yaptığından çok pişman olduğu, intihar etmek istediğini söylediği, "Bugün olmazsa ben yarın kendimi öldürürüm, çok acı çekiyorum, vicdanım sızlıyor" dediği belirlendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • Kadıoğlu25 9 yıl önce Şikayet Et
    seni cezaevinde hallederler. merak etme yakında seni rahatlatırlar
    Cevapla
  • Abdullah Akgün 9 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evinde. Hemen öldürmesinler bu pisliği ona öle acılar yaşatsınlar ki bu arada basın bunu haber yapsın ki bak daha oluyor mu?
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    KANUNLAR. Şimdi ,bu çocuk katiline,kalbi delil olduğu için... hastalığı dolayısı ile cezaevinde yatamaz raporuda vermezler mi,cezaevinde yatsa bile,cezasının çoğunu revirde yada hastanede geçirir. dışarda olduğundan daha iyi bakılır,doktor ,yatacak yer,bedava yemek,tedavi ,adamı içeri atarak ceza vermediler,iyilik ettiler aslında ,adamın durumuna bakarsak.
    Cevapla
  • doğulu 9 yıl önce Şikayet Et
    senin mezarın bir lağam çukuru olur inşallah. yalan söylüyor senin gibi pislikler doğru söylemez kendini öldürecekmiş. polisler seni yakalamadan önce kendini öldürseydin.birde sağlık ekibini çağırıyorsunuz bırakın ölsün gebersin dünyadan bir tane pislik daha giderdi..
    Cevapla
  • Kement 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık kurtuluşun yok. Ne bu dünyada ne öbür dünyada. Ömrün vicdan azabıyla hapishanelerde çürüyecek. Öldükten sonrada ebedi bir azap seni bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...