Porsuk Çayı'na düşen 2 gençten biri boğuldu

Eskişehir'de Porsuk Çayı kayısında köprü altında uyuşturucu madde kullandıkları öne sürülen 5 gençten 2'si suya düştü.

Porsuk Çayı'na düşen 2 gençten biri boğuldu
Porsuk Çayı'na düşen 2 gençten biri boğuldu
GİRİŞ 27.01.2016 01:08 GÜNCELLEME 27.01.2016 01:08

Gençlerden biri kurtarıldı, diğerinin cesedini ise dalgıçlar çıkardı.

Olay akşam saatlerinde Kırmızıtoprak Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi araç köprüsü altından geçen Porsuk Çayı'nda meydana geldi. İddialara göre 5 genç köprü altında uyuşturucu madde kullandı. Kedinden geçen bir genç su kıyısında yattı, 2 genç ise Porsuk Çayı'na düştü. Suya düşenlerden biri yoldan geçen vatandaşların da yardımı ile sudan çıkarıldı, diğer genç ise suda kayboldu. Sudan çıkartılan genç ile yanında bulunan 2 arkadaşı olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların durumu bildirmesini ardından gelen polis ekipleri uyuşturucu madde kullandığı için kendinden geçen bir genci köprü altında su kıyısında yatarken buldu. Bu genç çağırılan 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekipleri ilk olarak Porsuk Çayı'nda bot ile suya düşen genci aradı. Daha sonra DAK ekibinde görevli 3 dalgıç Porsuk Çayı'na girdi. Dalgıçlar 20-25 yaşlarındaki bir gencin cesedini sudan çıkardı. Üzerinden kimlik çıkmayan gencin cesedi otopsi için ESOGÜ Hastanesi morguna kaldırıldı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'