Metrobüs bağlantı yolu çöktü: 1 ölü

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattı çalışmaları sırasında sökülen köprünün beton bloklarının düşmesi sonucu 1 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.

GİRİŞ 15.07.2012 06:35 GÜNCELLEME 15.07.2012 10:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

E-5 Karayolu üzerinde yapımı devam eden Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının Avcılar'daki bağlantı yolu köprüsünün söküm işlemleri sırasında, sökülen beton bloklar, işçilerin üzerine düştü.

Beton blokların altında kalan Yakup Kavak olay yerinde hayatını kaybetti. İşçilerden Hasan Güney (41) ve Adem Yıldırım (42) yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, vinç yardımıyla beton blokların altından çıkarılan Kavak'ın cesedi incelemenin ardından morga götürüldü.

Kaza sebebiyle uzun araç kuyrukları oluşan E-5 karayolunda, metrobüs seferlerinin durduğu ve vatandaşların metrobüs yolundan yürüdüğü gözlendi.

Bu arada, yarın Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüs yolculu deneme seferlerinin yapılacağı bildirilmişti.

AA

YORUMLAR 7
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    ulkem insani ne yaparsin turkiyede de ayni abd ye gitse de ayni can cikmadan huy cikmaz iste. bir turk avrupaya gitse calistigi firma yabanci ise ona ayak uyduruyor binanin icinde bile guvenlikli halat ile dolasiyor ama ayni adam 3 gunlugune turk firmasina gecsin dik catida halatsiz kemersiz hoplayip zipliyor sorun turk firmasinda alet edevat yok dan degil var amma 2 turk yan yana geldi mi samanlik seyran olu veriyo birden sorun bu mesela polıs lerimiz adam bomba buluyo bakiyosun 5 polis eline almis dolasiyo bombayi cevreyi seride alicagina kasap bakkal yaya herkes isi gucu birakip olay yerinde fikir uretip bombayi kendileri nasil etkisiz yapari tartisiyo gecen yillarda biri polisin elinde patlamis di hatirlar iseniz memleketim iste
    Cevapla
  • Muharrem ARAS 11 yıl önce Şikayet Et
    çalışmak yetmez.... daha geçen gün oradan geçerken bağlantı yolunun sökülme işlemleri gözüme çarptı. çalışma devam ederken altında işçiler oturuyordu. bu tehlikeli durum, inşallah kazasız belasız tamamlanır diye düşündüm. ama malesef türkiye can çıkmadan önlem almıyorlar. iş güvenliği bizim ülkede bize bir şey olmazdan ibaret... allah vefat eden işçinin yakınlarına sabırlar versin...
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 11 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik önlemi neden alınmıyor. emniyet kemeri takmayı gururuna yediremeyen milletin işçisi de inşaatçısıda oraya bir şerit çekmeyi gururuna yediremiyor. ne gurur ki uğruna can verilebiliyor.
    Cevapla
  • Muhammed Ali YILDIZ 11 yıl önce Şikayet Et
    adamın köprünün altında işi ne arkadaş??. köprü çöker yıkılır herşey olabilir,ama köprü parçası sökülürken işçinin köprünün altında işi ney? allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • ATA TÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    acemilere iş verirsen böyle olur. avcılar metrobüs hattı acemiler tarafından yapılıyor en büyük acemide belediye başkanı bence istifa etsin bu kadar beceriksizlik olmaz hayret bişey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlıklarda fiyatlar değişti
Türkiye'den dünyanın en büyük ikinci rezervi için Çin ile işbirliği kararı