Cübbeli Ahmet: Ne lideri ya benden şey olmaz!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilenen Ahmet Mahmut Ünlü, bir ticari dava nedeniyle adliyeye geldi. Toplum liderisiniz terör sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna Cübbeli'den cevap: Ne lideri ya benden bir şey olmaz

GİRİŞ 12.03.2013 15:49 GÜNCELLEME 13.03.2013 06:40
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ahmet Ünlü öğleden sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi'ndeki işlemleri yaklaşık 1 saat süren Ünlü, daha sonra avukatı ile birlikte adliyeden ayrıldı. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Ahmet Mahmut Ünlü, gazetecilerin "Neden geldiniz?" sorusuna, "Bir kere de özgür gelelim de, şuraları görelim nasılmış dedik. Beğendim çok güzel.." diye yanıt verdi.

ÖZGÜR GELELİM DE GÖRELİM DEDİK

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünlü, 'Neden geldiniz sorusuna' esprili yanıtlar verdi. Ünlü, "Bir kere de özgür gelelim de, şuraları görelim nasılmış dedik" diye konuştu. Gazetecilerin "Beğendiniz mi?" sorusuna Ünlü, gülümseyerek "Beğendim çok güzel" diye yanıt verdi.

NE LİDERİ YA. BENDEN ŞEY OLMAZ

Ünlü, gündeme ilişkin soruları ise yanıtlamak istemedi. Terör sorununa ilişkin çözüm süreci sorulan Ünlü, konu hakkında bir bilgisinin olmadığını belirtti. Bir gazetecinin, "Türkiye'deki terör sorununa ilişkin son gelişmeleri takip ediyor musunuz? Sonuçta siz de bir toplumun lidersiniz" demesi üzerine Ahmet Mahmut Ünlü, "Ne lideri ya. Benden şey olmaz" yanıtını verdi.

VATANDAŞ: FB'Lİ OLARAK HOCAM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Ünlü, gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada çevredeki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bazı vatandaşlar Ünlü'nün eline öpmek istedi. Eline öptürmeyen Ünlü'ye bir vatandaş, "Hocam bir Fenerbahçeli olarak sizi çok seviyoruz" diye seslendi. Fenerbahçe'yi takip etmediğini belirten Ünlü, Aziz Yıldırım ile de görüşemediğini ifade etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 27
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    turgay sen servet bildirimini yap sonra somali için sıfırla. bilahare varlıklı müslümanlara "haydin serveti sıfırlayın ayıb oluyor ama" diyelim...ama servetin de yoksa bekara boşamak kolaydır misali yani...:)))))))
    Cevapla
  • turgay 11 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Dikkat!!!. Arkadaşlar sorun lüksün servetin cipin haram olup olmaması değil ki sürekli zengin sahabeleri örnek vermişsiniz. .. SORUN bunca mümin aç iken (Geçen yıl Muğlada bir vatandaşımız açlıktan öldü!, SOMALİ AFGANİSTAN PAKİSTAN'dakileri söylememe bile hacet yok) ehli sünnetin kalesi olarak bilinen CÜBBELİ AHMET'in villalarda ciplerde vicdanı sızlamadan yaşaması! Zekatını veriyormuş?? Bu mal nedir abicim o zaman? Dünyada tek bir aç müslüman kalmayıncaya kadar infak etmemiz gerek miyor mu?300 Liralık bastonu trilyonluk villası olmasa da dedikodulara da meydan vermese daha iyi değil mi?
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    duasını alamıyorsanız bari günahını almayın:1- allah dilediğine rızkı bol verir dilediğine de kısar..rad 26. ..kimi bu rızkı kendi kazanır kimine de atadan dededen kalırda hiç bir yorguncalık çekmeden ulaşır..rızkı veren allahdır.kaldı ki bu dünyanın nimetleri ahiretin yanında az bir geçimden ibarettir.bu gibi kişilere allahu alem ahirette daha da fazlası var.zira varlığı ile böbürlenerek değil rabbini bilerek ve bildirerek hayat yaşıyorlar..2- hz.süleyman hem bir peygamber hemde tahtı ve mülkü olan variyetli biridir 3- hz.yusuf hem peygamber hem hazineler ondan sorulur,hem de giyim kuşamı ve variyeti saraylara layıktır..konuya dönersek iyi besili bir atın karşılığı olabilecek binekler müslümana yakışır ve haram değildir..nimeti artıran ve azaltan allahdır.nimet zamanı rabbini unutmayan,nimetten ferağat etme zamanı da gereğini yapar.yani rasulün ve ashabın sünnetine uyar.yeter ki varlığı ve darlığı allahdan bilsin,varlığa değil onu yaratana yani ki allaha kul olsun.
    Cevapla
  • siyahnur 11 yıl önce Şikayet Et
    sazanlık böyle birşey demek ki. Her sözü üzerine alıp balıklamasına atlayana ne denir malum. Her an ahlaktan dem vurup arka taraflarda yemediği nane kalmayanların burada da ahlak dersi vermesi pek bir komik oluyor doğrusu. Faran'a selam olsun...:)
    Cevapla
  • anarşist 11 yıl önce Şikayet Et
    insan olana aslında yetiyor da kuyruk acısı olanı bir şey kesmiyor :). servet düşmanlığı hezeyanı çok komik de geliyor..ihsan eliaçık hocadan istifade ederim lakin lehul mülk metaforuna katılmadığımı da her ortamda söylüyorum..rahmetli said nursinin benimsediğim görüşleri var diye her fikrini benimsemek zorunda mıyım,benimsemediğim fikirleri var diye her fikrini dışlamak durumunda mıyım? ne süpürüp atarım ne de süpürüp alırım,vahyin inşa ettiği akıl meleğiyle ölçüp tartıyorum,geceni alıyorum kalanı bırakıyorum..ben servete değil servet ahlakına bakıyorum.cemaatine caiz olan önderine caiz olmayabilir,bu bir makamın hakkı meselesidir,ince bir konudur.biri çıksın da ''haramdır'' ifadesi kullandığımı göstersin,ama mesele sadece kuyruk acısı,mezhep fanatizmi ve cahiliyye asabiyeti..vb e tabi kargadan başka kuş tanımayanlara ne anlatacan.çayelinden öteye giderim yali yali...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu