Suriyeli kıza güpegündüz taciz anı!

Şanlıurfa'da, tek başına yürüyen Suriyeli kızı taciz ettiği ileri sürülen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Suriyeli kıza güpegündüz taciz anı!
Suriyeli kıza güpegündüz taciz anı!
GİRİŞ 16.03.2013 11:54 GÜNCELLEME 16.03.2013 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Eyübiye Mahallesi'nde meydana geldi. Ülkesindeki iç karışıklıktan kaçarak Şanlıurfa'ya gelen ve boş araziye ailesiyle kurduğu çadırda yaşayan adı öğrenilemeyen 18 yaşındaki Suriyeli kız, yolda yürürken 2 kişi tarafından taciz edildi. Kızı elle taciz ettiği ileri sürülen 2 kişi, çevredekilerin ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Polisleri görünce sınır dışı edilme korkusuyla gözyaşı döken genç kız, çevrede bulunanların tercümanlığı ile olayı anlattı. Polis bilgisine başvurduğu Suriyeli kızı ailesinin bulunduğu çadıra gönderirken, şüpheliler Mahmut E. ve İbrahim Y. ise işlemleri yapılmak üzere Eyyübiye Polis Merkezi'ne götürüldü. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ali BULUT 12 yıl önce Şikayet Et
    KATLİ VACİBTİR... erkekleri savaşta olup arkada kalan kadınlarına kötü niyetle bakan zihniyet hem müslüman olamaz hem de insan. Amerika eski başkanı Bil Clinton bile tacizden aylarca yargılandı, başkanlıktan oldu. Bu mahlukların da katli vacibtir bence..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Umman'da 'Beni Tel Aviv'e götür' şarkısını söyleyen şarkıcı sahneden dövülerek atıldı
Trump'tan saldırı açıklaması! İran-İsrail karşılıklı restleşme! 2 yıl sürecek, hazırız!